Descrierea Produsului:


Sniper Elite III Ultimate Edition

Editia include:

-Jocul
- Toate DLC-urile incluse
 

Actiunea se petrece in nordul Africii in timpul celui de-al doilea razboi mondial, iar in rolul principal Sniper Elite III il prezinta pe agentul American OOS Karl Fairburne.Caracteristici principale:

Observa. Planuieste. Executa. Adapteaza

Mediile expansive ii permit jucatorului sa aleaga cum isi vor incheia misiunea, oferindu-i libertatea de a alege modul in care sa-si omoare inamicii. Un lunetist are nevoie întotdeauna de o strategie de rezervă. Cauta medii variate pentru a descoperi, dar si pentru a crea oportunitati care se potrivesc stilului tau de joc: sniper nests, locatii ambuscada, mascarea sunetului, capcane. Prioritizeaza-ti tintele pentru maximizarea avantajului si folosind umbrele si intunericul pentru a ramane nevazut sau schimba locul cu totul. Campurile de lupta ale Africii de Nord ofera o varietate impresionanta, de la munti la zone intinse. Castiga XP, in masura ce avansati in single-player si multiplayer, pentru a debloca peste 40 de parti unice si construieste arma suprema care se potriveste perfect cu misiunile si stilul tau de joc.Multiplayer
Sniper Elite III are 5 moduri de actiune competitiva in care poti juca avand sustinerea echipei sau ca un singur singuratic - include Distance King si No Cross cu o selectie de harti. Mediile inconjuratoare iti vor oferi mai multa libertate de miscare si distanta mai lungi pentru cei mai iscusiti sniperi. Castiga medalii si ribbons pentru a deveni Sniper-ul suprem.Co-op

In modul co-op jucatorii pot alege intre misiuni Overwatch si Survival. In Overwatch jucatorii au roluri distincte de Sniper si Operative si trebuie sa-si aleaga stilul de joc lucrand ca o echipa pentru a finaliza misiunea.

Acoperire
O gama larga de miscari le permite sniper-ilor sa fie cu un pas inaintea lor.Lupta imbunatatita

Jucatorul primeste feedback imbunatatit pentru a putea decide daca lupta se va desfasura pe arii intinse sau restranse. Sunt incluse numeroase moduri in care iti poti dobori inamicul fara sa fii vazut.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
94 28 RON
Facebook
Detalii
  • Platforma:XBOX ONE
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: REBELLION
  • Editor: 505 GAMES
  • Jucatori:UP TO 12
  • Data lansare:Jul 01 2014
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x