Descrierea Produsului:Sniper Ghost Warrior Contracts 2 este cea mai captivantă parte a seriei, pentru că trebuie să dobori țintele de la distanțe de peste 1000 m. Campania single-player te poartă în Orientul Mijlociu, unde trăiești experiența luptelor tactice, cu mult în spatele liniilor inamice.

Ești lunetistul Raven și lucrezi ca ucigaș plătit. Ai o nouă serie de contracte într-o zonă nelegiuită a Orientului Mijlociu, în apropierea graniței dintre Liban și Siria. Misiunea pare imposibilă: trebuie să învingi o organizație infracțională și să aduci membrii acesteia în fața justiției.
 


Tir de la distanțe extreme
Veteranii seriei se vor confrunta cu o provocare dură: Sniper Ghost Warrior Contracts 2 necesită abilități, concentrare și precizie superioare pentru că multe ținte sunt la peste 1000 m - o premieră în această serie.

REALISM DUS LA UN NIVEL SUPERIOR
Opera studioului care a dezvoltat jocul original, Contracts 2 oferă o experiență de lunetist hiperrealistă. Folosești un întreg arsenal de echipamente militare autentice și explorezi zone vaste, redate detaliat. Inamicii sunt redați mai realist ca în orice altă parte a seriei.PLANIFICĂ ATACUL

Ai echipamente complet noi și poți relua la nesfărșit fiecare misiune ca să încerci mereu alte abordări. Folosește-ți câștigurile pentru a face rost de gadgeturi și arme noi.

ASPECT VIZUAL PERFECȚIONAT
Contracts 2 te încântă cu noi niveluri de fidelitate, elemente vizuale optimizate, FPS superior și un motor de joc îmbunătățit: aceasta este cea mai spectaculoasă parte a seriei. Elimină inamici din poziții complet camuflate și urmărește detaliile senzaționale văzute din zborul glonțului.
 


Caracteristici:

· Elimină o listă variată de ținte, de aproape sau de la mare depărtare: un adevărat lunetist găsește întotdeauna soluția potrivită.
· Ia decizii tactice și folosește tehnici de camuflaj ca să depășești toate obstacolele în campania single-player.
· Explorează 5 hărți vaste ale zonei de conflict din Orientul Mijlociu.
· Execută 20 de contracte noi și nu uita de misiunile secundare.
· Trăiește experiența luptei ca lunetist, cu mulțimea de arme și echipamente autentice care îți stau la dispoziție.
· Reia fiecare contract cu o altă abordare pentru a atinge toate obiectivele și a aduna cât mai multe recompense.
· Încearcă experiența unui realism incredibil, asigurat de elementele vizuale perfecționate și de motorul de joc îmbunătățit


 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
129 90 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 19 Octombrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 19 Octombrie 16,90Lei
Detalii
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: CI GAMES
  • Editor: CI GAMES
  • Data lansare:Jun 04 2021

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x