Descrierea Produsului:Sniper Ghost Warrior Contracts 2 este cea mai captivantă parte a seriei, pentru că trebuie să dobori țintele de la distanțe de peste 1000 m. Campania single-player te poartă în Orientul Mijlociu, unde trăiești experiența luptelor tactice, cu mult în spatele liniilor inamice.

Ești lunetistul Raven și lucrezi ca ucigaș plătit. Ai o nouă serie de contracte într-o zonă nelegiuită a Orientului Mijlociu, în apropierea graniței dintre Liban și Siria. Misiunea pare imposibilă: trebuie să învingi o organizație infracțională și să aduci membrii acesteia în fața justiției.
 


Tir de la distanțe extreme
Veteranii seriei se vor confrunta cu o provocare dură: Sniper Ghost Warrior Contracts 2 necesită abilități, concentrare și precizie superioare pentru că multe ținte sunt la peste 1000 m - o premieră în această serie.

REALISM DUS LA UN NIVEL SUPERIOR
Opera studioului care a dezvoltat jocul original, Contracts 2 oferă o experiență de lunetist hiperrealistă. Folosești un întreg arsenal de echipamente militare autentice și explorezi zone vaste, redate detaliat. Inamicii sunt redați mai realist ca în orice altă parte a seriei.PLANIFICĂ ATACUL

Ai echipamente complet noi și poți relua la nesfărșit fiecare misiune ca să încerci mereu alte abordări. Folosește-ți câștigurile pentru a face rost de gadgeturi și arme noi.

ASPECT VIZUAL PERFECȚIONAT
Contracts 2 te încântă cu noi niveluri de fidelitate, elemente vizuale optimizate, FPS superior și un motor de joc îmbunătățit: aceasta este cea mai spectaculoasă parte a seriei. Elimină inamici din poziții complet camuflate și urmărește detaliile senzaționale văzute din zborul glonțului.
 


Caracteristici:

· Elimină o listă variată de ținte, de aproape sau de la mare depărtare: un adevărat lunetist găsește întotdeauna soluția potrivită.
· Ia decizii tactice și folosește tehnici de camuflaj ca să depășești toate obstacolele în campania single-player.
· Explorează 5 hărți vaste ale zonei de conflict din Orientul Mijlociu.
· Execută 20 de contracte noi și nu uita de misiunile secundare.
· Trăiește experiența luptei ca lunetist, cu mulțimea de arme și echipamente autentice care îți stau la dispoziție.
· Reia fiecare contract cu o altă abordare pentru a atinge toate obiectivele și a aduna cât mai multe recompense.
· Încearcă experiența unui realism incredibil, asigurat de elementele vizuale perfecționate și de motorul de joc îmbunătățit


 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
159 90 RON
202,00Lei
Facebook
Detalii
  • Platforma:PS5
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: CI GAMES
  • Editor: CI GAMES
  • Data lansare:Jun 04 2021

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x