Descrierea Produsului:

Dualsense Controller WhiteExperimentați diferite niveluri de forță și tensiune, pe măsură ce interacționați cu echipamentul și mediile din joc. De la retragerea unei corzi de arc, din ce în ce mai strânse, până la lovirea frânelor pe o mașină, cu viteză mare, simțiți-vă conectat fizic la acțiunile dvs. de pe ecran.

Găsește-ți vocea, împărtășește-ți pasiunea Microfon încorporat și mufă pentru căști Chat cu prietenii online3 folosind microfonul încorporat - sau conectând o cască la mufa de 3,5 mm.

Activați și dezactivați cu ușurință captura vocală la un moment dat cu butonul dedicat de dezactivare a sunetului. Butonul Creați Capturați și transmiteți 3 cele mai epice momente de joc cu butonul Creați!

 Bazându-se pe succesul pionierului buton SHARE, „create” oferă jucătorilor mai multe modalități de a produce conținut de jocuri și de a transmite aventurile lor în direct către lume.

O pictogramă de joc în mâini Confortul semnăturii Preia controlul cu un design evoluat, în două tonuri, care combină un aspect iconic, intuitiv, cu bețe îmbunătățite și o bară de lumină reinventată.

Caracteristici familiare Controlerul wireless DualSense păstrează multe funcții DUALSHOCK4, revenind pentru o nouă generație de jocuri. Baterie încorporată Încărcați și jucați, acum prin USB Type-C4.

Difuzoarele integrate Selectează jocuri cu o dimensiune suplimentară, cu efecte de sunet de fidelitate mai mare1 izbucnite din controler. Senzor de mișcare Aduceți controlul intuitiv al mișcării la jocurile acceptate cu accelerometrul și giroscopul încorporat.

 


 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
319 00 RON
443,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 21 Septembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 21 Septembrie 16,90Lei
Detalii
  • Platforma:PS5
  • Limba joc:Engleza
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x