Descrierea Produsului:După încheierea războiului din Irak, membrii unei unități speciale care caută arme de distrugere în masă găsesc ceva și mai mortal: un templu sumerian îngropat care conține un cuib de creaturi antice și mortale.

Singura modalitate de a supraviețui nopții în subteran este de a încheia o alianță cu dușmanii lor din lumea de sus. Fiecare joc este modelat de evenimente din realitate, fie că sunt fapte, povești sau legende. Fiecare etapa spune o poveste complet nouă, prezintă personaje noi și se desfășoară într-un nou cadru.

The Dark Pictures oferă o experiență nouă, obsedantă din punct de vedere cinematografic, care poate fi experimentată singur sau în multiplayer. Acesta din urmă este îmbunătățit de Shared Story, unde jocul poate fi reluat cu un prieten pe internet, și Movie Night, unde cinci jucători pot juca împreună la nivel local, împărțind un controler.Coboară în abisul întunecat: aventurează-te într-un labirint subteran și scapă de creaturile mitice care tocmai și-au găsit o nouă pradă.

Dușmanul dușmanului tău este...: te vei lupta în primul rând pentru propria supraviețuire sau vei lăsa deoparte temerile și nemulțumirile personale și vei lupta pentru binele comun.Caracteristici:


- Navighează printr-un labirint subteran și scapă de creaturile nepământene care au găsit o nouă pradă de vânat
- Veți da prioritate propriei supraviețuiri sau veți lăsa deoparte temerile și rivalitățile personale pentru a lupta împreună ca unul singur.
- Joacă online cu un prieten sau cu până la 5 prieteni offline, împărtășește-ți povestea și cooperează cu înțelepciune pentru a-ți salva distribuția... 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
123 00 RON
150,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 16,90Lei
Actiune-Aventura , Strategie

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x