Descrierea Produsului:


În The Eternal Cylinder, jucătorii controlează o turmă de creaturi adorabile numite Trebhums și trebuie să exploreze o lume extraterestră ciudată, plină de forme de viață exotice și medii suprarealiste.

Totul în timp ce amenință constant Cilindrul, o structură rulantă gargantuescă de origine antică care zdrobește tot ce îi stă în cale.

În acest ecosistem extraterestru unic, distrugerea lumii în timp real, inteligența artificială a animalelor, explorarea organică și designul puzzle-urilor se combină pentru a oferi o aventură de neuitat.Trebhumii tăi încep de la baza lanțului trofic, dar pot suferi mutații și pot evolua noi atribute fizice și abilități prin consumul unei varietăți de floră și faună.

Descoperiți și evoluați zeci de mutații, inclusiv noi abilități de traversare, cum ar fi zborul și înotul pentru a ajunge în zone noi, și noi simțuri pentru a vă ajuta să depășiți puzzle-urile și pericolele. Numeroasele tale Trebhums pot avea toate mutații diferite, dându-ți posibilitatea de a crea o turmă unică.

Fiecare mutație va schimba, de asemenea, aspectul fizic al unui Trebhum, iar combinarea acestora va genera noi modele surprinzătoare de creaturi, pe care jucătorii le vor putea descoperi în mod organic pe măsură ce explorează această lume extraterestră diversă.Caracteristici:

- Jucătorii trebuie să exploreze o lume superbă, populată cu priveliști de neuitat și peisaje unice, care au ceva nou de descoperit la fiecare colț.
-  Explorați lumea pentru a descoperi o gamă largă de puzzle-uri provocatoare pe care trebuie să le rezolvați și să le depășiți.
- Construiește o turmă nomadă de creaturi extraterestre unice numite Trebhums. Controlează o turmă care poate crește până la peste 20 de membri și îmbogățește-i pe fiecare dintre ei cu propriile mutații și seturi de abilități unice.
- Deblocați noi abilități unice prin consumul de alimente naturale care populează lumea jocului. Experimentați cu o gamă largă de fructe, floră și creaturi extraterestre pentru a debloca noi puteri și opțiuni de joc.
- Descoperă și deblochează peste 50+ mutații unice, fiecare oferind noi opțiuni de joc.
- Bucură-te de o varietate bogată de modele Trebhum, deoarece fiecare mutație se combină una cu alta pentru a crea noi creaturi surprinzătoare. Acest lucru permite ca turma ta să continue să evolueze pe măsură ce explorezi noi zone.
- Jucătorii vor trebui să gestioneze mai multe straturi de resurse pentru a putea supraviețui. Acestea includ nivelul de hidratare, diferite temperaturi, fiecare cu propriul impact și rezistență.
- Lumea din The Eternal Cylinder este populată cu peste 30 de creaturi extraterestre memorabile, create manual. 
- Jucătorii trebuie să învețe comportamentele lor unice și să descopere modalități surprinzătoare de a utiliza lanțul alimentar natural în avantajul lor și de a interacționa cu fiecare creatură.


 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
138 00 RON
199,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 07 Decembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 07 Decembrie 16,90Lei
Actiune-Aventura
Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x