Descrierea Produsului: Jucați-vă pentru a schimba și a face diferența în noua lume din Evergreen Harbor.

Ajută-ți noii vecini să decidă asupra unui proiect de spațiu comunitar, reduce-ți amprenta ecologică și privește cum se transformă cartierul tău. Vei fi surprins de ceea ce se întâmplă atunci când Sims dvs. încep să facă regulile.

Dezlănțuie-ți imaginația și creează o lume unică de Sims care este o expresie a ta si explorează și personalizează fiecare detaliu, de la Sims la case și multe altele.Alege cum arată, se comportă și se îmbracă Sims, apoi decide cum își vor trăi fiecare zi. Proiectează și construiește case incredibile pentru fiecare familie, apoi decorează-le cu mobilierul și decorul tău preferat. 

Călătoriți în diferite cartiere, unde puteți întâlni alți Sims și puteți afla despre viețile lor.

Descoperiți locații frumoase cu medii distincte și porniți în aventuri spontane. Gestionați suișurile și coborâșurile din viața de zi cu zi a Sims și vedeți ce se întâmplă atunci când jucați scenarii din viața voastră reală.Caracteristici:

- Trei cuvinte: reduceți, refolosiți, reciclați. Aveți grijă de o grădină pentru a cultiva produse, sau mergeți la tomberon pentru a găsi provizii. 
- Cea mai mare resursă a dumneavoastră este comunitatea dumneavoastră. Votați planurile de acțiune ale cartierului în fiecare săptămână pentru a încuraja reciclarea, voluntariatul și multe altele.
 - Pașii mici duc la schimbări mari. Țineți minte,tot ceea ce faceți are un efect de durată asupra mediului înconjurător.
 - Gunoiul unei persoane este mobila ușor folosită a alteia. Decorează-ți casa cu obiecte folosite sau fă-ți propria mobilă cu materiale recuperate. Oricum ar fi, reciclarea este un vârf de stil. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
134 05 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: MAXIS
  • Editor: ELECTRONIC ARTS
  • Data lansare:Jun 30 2020
Diverse , Strategie
Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x