Descrierea Produsului:Insula este vie! Noua ta casă se va schimba odată cu ciclurile de zi / noapte pe măsură ce îi explorezi și descoperi secretele. Vânați (sau fiți vânat de!) Animale pentru hrană și o serie de dușmani mitici, care nu sunt neapărat încântați să vă vadă. Obțineți misiuni de la un străin misterios sau găsiți-le spălate pe țărm.

Pregătește-te să mergi într-o sălbăticie generată procedural, cu o varietate de biomi, pentru o aventură unică pentru fiecare jucător.Găsiți prea mult pericolele vieții insulare sau doar căutați să împărtășiți prietenilor experiența dvs. în domeniul construcției? Supraviețuitorii te-a acoperit! Finalizați aventuri comune, câștigați pradă, schimbați comerțul și, în cele din urmă, supraviețuiți împreună și în timp ce dvs. și până la trei colegi naufragiați explorați insule fantastice.

Dacă aveți nevoie de un constructor, de un tăietor de lemne sau chiar de un soldat, maimuțele de pe insulă pot fi îmblânzite și instruite pentru a vă ajuta cu sarcinile de zi cu zi sau pentru a vă susține în raiduri într-o tabără fanatică! Sistemul Mimic înseamnă că o gamă largă de funcții pot fi îndeplinite de noii tăi prieteni obraznici, gestionarea maimuțelor devenind cheia pentru supraviețuirea provocărilor insulei.

Secretul supraviețuirii este să profitați la maximum de resursele din jurul vostru. Indiferent dacă este vorba de unirea unui topor primitiv pentru a tăia lemnul sau de amestecarea unui smoothie de fructe răcoritor pentru a menține foamea la distanță, puteți descoperi rețete și vă puteți extinde opțiunile între alimente, obiecte sau structuri care creează copaci.

Căutați o sabie epică pe care să o atârnați pe peretele colibei dvs. sau doriți să aruncați risipa ostilelor invadatoare? Ceea ce căutați ar putea fi într-unul dintre numeroasele temple împrăștiate în jurul insulei. Cu toate acestea, punerea mâinii pe pradă nu va fi ușoară, așa că orice potențial raider va trebui să se pregătească pentru escapadele lor de vânătoare de comori.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
81 32 RON
149,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Luni 06 Decembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Luni 06 Decembrie 16,90Lei
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 10+
  • Dezvoltator: TEAM17
  • Editor: TEAM17
  • Jucatori:UP TO 4
  • Data lansare:Oct 09 2020
Actiune-Aventura , Strategie

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x