Descrierea Produsului:Divează-te într-o poveste profundă despre corupție, crimă și intrigi. Luați rolul de șef al poliției, Jack Boyd, și întâmpinați-vă în fața urzelii subterane a orașului Freeburg, un oraș spiralat de scurgere!Jack va ajunge la pensie cu un set de facturi, sau se va sfârși ... sau mai rău? Gestionați-vă personalul, răspundeți la urgențe și investigați infracțiunile într-un oraș aflat la marginea haosului.

Manevrele mafiei din lumea interlopă se află în spatele scenei, scufundându-și ghearele tot mai adânc în oraș, chiar dacă primarul este gata să exploateze fiecare situație în avantajul său politic. Alegeți abordarea dvs. pentru fiecare situație pe măsură ce se desfășoară.Uneori veți răspunde la o criză în curs de dezvoltare la locul crimei sau la negocierea cu șefii de crimă al Freeburg. Uneori vă veți întâlni cu întrebări în sala de presă sau chiar cu ocazia unei examinări încrucișate ocazional în cutia de martor.

Poți să ții această aragaz sub presiune să explodeze, cel puțin pentru o perioadă lungă de timp pentru a ascunde un frumos ouă de cuib de pensie?

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
88 00 RON
100,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Se livreaza: Miercuri 28 Iulie 12,90Lei
Livrare la adresa Se livreaza: Miercuri 28 Iulie 16,90Lei
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x