LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:

Tracks este un frumos constructor de seturi de trenuri de jucărie care vă oferă instrumentele pentru a juca fără limite.

Săriți într-o cutie de nisip expansivă și așezați piese de cale, creați poduri și construiți orașe cu jocul Tracks ușor de înțeles.

Odată ce sunteți gata, urcați pe scaunul șoferului și mergeți cu trenul mic în vizualizarea la prima persoană - controlând viteza și direcția, pe măsură ce călătoriți pe șine.Începeți cu un mediu prefabricat, fie că este un lounge modern sau o noapte din țara minunilor de iarnă sau săriți într-o pânză mondială complet goală. Adăugați copaci și frunziș din diferite biomuri, clădiri, stații, animale, vehicule, decor și multe altele. Personalizați-vă lumea în continuare modificând culorile terenului și ceații. Asigurați-vă propriul tren, selectând culori și modele.Joacă-te cu boostere, clopote muzicale și rampe pentru ca trenul tău să aibă o plimbare interesantă! Pentru un sistem feroviar mai complex, adăugați noduri și chiar introduceți mai multe trenuri.

De la o zonă rurală întinsă până la orașe deșertice și site-uri atmosferice din industrie cețoasă până la configurații de circ vibrante, nenumărate opțiuni vă așteaptă pe dvs. și pe trenul dvs. Lasă-ți imaginația să prospere și construiește setul de trenuri de jucărie din visele tale. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
42 86 RON
93,00Lei
Se livreaza: Vineri 29 Ianuarie
Detalii
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x