Descrierea Produsului:

499

Provocarea dvs. finală de a conduce camionul începe cu Cargo Truck Drive Simulator 3D.

Conducerea pe dealuri, munți și autostrăzi din oraș nu este o sarcină ușoară. Arătați-vă abilitățile în calitate de camionier extrem de profesionist pentru a conduce camionul de transport greoi care transportă marfă, bagaje, bușteni și anvelope.

499

Conducerea unui camion mare poate fi dificil, sunteți suficient de priceput pentru a finaliza toate misiunile? Conduceți, parcați și transportați pentru misiuni complete!

Găsiți puncte de misiune pe drum, alegeți unul care vă place și începeți să transportați mărfuri! Călătoriți în lume ca șofer de camion - un camionier care livrează marfă importantă între și între orașe!

Încercați să evitați accidentele rutiere care joacă acest simulator de camioane, nu doriți să vă deteriorați încărcătura sau vehiculul, nu-i așa? 

499

Câștigați bani pentru livrare și folosiți-l pentru a repara și a moderniza camionul american sau chiar a cumpăra unul nou!

Explorați drumurile și autostrăzile, explorați orașele și satele americane și iubiți viața unui camionier adevărat cu jocul American Cargo Truck Simulator în 3D!

Transportați mărfuri între orașele europene care circulă cu viteză mare!

Nu uitați de siguranța mărfurilor dvs., nu trebuie să vă deteriorați încărcătura sau camionul. În caz contrar, clientul nu poate plăti pentru livrare! 

499

Te-ai săturat de simulatoarele obișnuite de conducere sau de parcare? Încercați noul simulator American Cargo Truck - un joc uimitor pentru economia camioanelor pentru toate vârstele!

Aveți grijă la întoarcerile și virajele periculoase și livrați încărcătura în siguranță.

Conduceți mega camioane de transport și transportați mărfuri până la destinație pe zonele de deal.

Terenurile accidentate nu sunt ușor de condus, așa că scoateți adevăratul șofer de urcare pe deal în interiorul vostru.

Conduceți camionul alpinist de ultimă oră care transportă marfă. Conduceți prin munți și dealuri cu viteză mare. Alunecarea pe uscat vă poate bloca calea oricând. 

499

Condițiile meteorologice extreme cu căderi de ploaie și iluminat v-ar putea îngreuna conducerea.

Bucură-te de șoferul unui camion american!

Câștigați bani pentru livrare și îmbunătățiți camionul turbo pentru a avea mai mult spațiu pentru marfă și conduce mai repede!

Distrează-te stând la volanul unui vehicul puternic uriaș și îmbunătățește-ți abilitățile de conducere, parcare și transport!

Faceți cursă rapid pentru a livra mărfuri la timp și priviți prin fereastră și bucurați-vă de peisaje, orașe și drumuri americane, jucând simulatorul Cargo Truck Drive în joc 3D!

499
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
171 06 RON
365,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 19 Octombrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 19 Octombrie 16,90Lei
Detalii
  • Platforma:NSW
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 3+
  • Dezvoltator: AEROSOFT
  • Editor: AEROSOFT
  • Jucatori:UP TO 16
  • Data lansare:Jun 25 2020
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x