Descrierea Produsului:


Assassin's Creed Valhalla Drakkar Edition include:- Jocul Assassin’s Creed Valhalla.
- Pack-ul Berserker Longship.
- Skin-ul Raven.
- Set de rune.


Secolul al IX-lea d.Hr. Alungat din Norvegia de războaiele nesfârșite și de resursele tot mai puține, un jefuitor viking, Eivor, conduce un clan de nordici peste Marea Nordului, pe malul înghețat, spre bogatele pământuri ale regatelor destrămate ale Angliei. Misiunea lor: să-și întemeieze un nou cămin permanent, indiferent de costuri.

În Assassin's Creed Valhalla, tu ești Eivor, un războinic viking feroce crescut cu povești de luptă și glorie.

Explorează o lume deschisă misterioasă și frumoasă, amplasată pe fundalul brutal al Evului Mediu întunecat din Anglia. Atacă-ți inamicii, dezvoltă-ți așezarea și construiește-ți puterea politică în încercarea de a câștiga un loc printre zeii din Valhalla.

Războaiele vor face ravagii. Regate vor cădea. Aceasta este epoca vikingilor.Caracteristici:

 - Mecanismele RPG avansate îți permit să modelezi dezvoltarea personajului tău și să influențezi lumea din jurul tău. Cu fiecare alegere pe care o faci, de la alianțele politice și strategia de luptă până la dialog și progresia echipamentului, îți vei croi propriul drum spre glorie.
- Manevrați arme puternice cu dublă mânuire, cum ar fi topoare, săbii și chiar scuturi, pentru a retrăi stilul de luptă nemilos al războinicilor vikingi. Decapitați-vă brutal inamicii, învingeți-i de la distanță sau asasinați pe furiș țintele cu sabia ascunsă. Provoacă-te cu cea mai variată colecție de inamici mortali găsită vreodată într-un joc Assassin's Creed.
 - Navighează de la țărmurile aspre și misterioase ale Norvegiei până la frumoasele, dar interzisele regate ale Angliei și nu numai. Cufundați-vă în stilul de viață viking prin pescuit, vânătoare, jocuri de băut și multe altele.
 - Lansează atacuri masive împotriva trupelor săsești și a fortărețelor din întreaga Anglie. Condu-ți clanul în atacuri surpriză de pe nava ta lungă și jefuiește teritoriile inamice pentru a aduce bogății și resurse înapoi la poporul tău.
 - Construiți și îmbunătățiți clădiri care permit o personalizare profundă, inclusiv o cazarmă, o fierărie, un salon de tatuaje și multe altele. Recrutează noi membri în clanul tău și personalizează-ți experiența de viking.
- Creați și personalizați un raider viking unic în cadrul clanului dvs. și partajați-l online cu prietenii pentru a-l folosi în timpul propriilor raiduri.
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
229 90 RON
278,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 25 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 25 Ianuarie 16,90Lei
Actiune-Aventura

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x