Descrierea Produsului:

Jocul include carcasa originala sigilata, in interior fiind prezentat doar codul de activare.

Astfel, este necesar accesul la internet pentru a descarca si instala jocul si pack-ul activand licenta din interiorul carcasei.

 


O combinație de neegalat de proporții explozive! Fragmentul iubit de BlazBlue traversează universuri, etichete în fanii favoriți și luptă în BlazBlue: Cross Tag Battle!Creat printr-o colaborare între BlazBlue, Persona de Atlus, -Birth, și Rooster Teeth este o serie foarte populară de serii RWBY, Cross Tag Battle sărbătorește genul de luptă atât pentru profesioniști, cât și pentru nou-veniți!

Angajați în bătălii de echipă rapidă, 2v2 pline de nebunia pe care ați venit să o iubiți de la BlazBlue, , un joc neted și o grafică superbă 2D pe care o așteptați de la Arc System Works. Alegeți dintr-o castă eclectică de peste 20 de luptători.Fiecare copie a lui BlazBlue Cross Tag Battle vine cu un mini-disc cu coloană sonoră bonus, care conține piese de 7 kilograme din joc. Rețineți că mini-discul este compatibil numai cu playere CD în stil tava.

De asemenea, este inclusă o mânecă reversibilă de acoperire cu arta standard japoneză de ediție. Oferta este valabilă în timp ce consumul durează. 
 
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
46 95 RON
100,00Lei
Se livreaza: Luni 24 Mai
Facebook
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x