Descrierea Produsului:Ediția Steelbook- DLC pentru piele de armă „cu două mâini”
- DLC Turneu Armură Cavaler
- DLC cu sabie regală
- Golden Horseman Axe DLC
- Element de personalizare DLC „Trandafiri”
- 1000 coroane + 5000 DLC aurChivalry 2 este un slasher multiplayer la prima persoană inspirat de bătăliile epice ale filmelor medievale populare.

Jucătorii trăiesc numeroase momente iconice - de la săbii ciocnitoare la adevărate furtuni de săgeți în flăcări, asedii de cetăți uriașe și multe altele.Ei domină vastitatea câmpurilor de luptă, catapultele zguduie pământul, în timp ce castelele sunt asediate, satele incendiate și armatele țărănești rele sunt exterminate când se întorc hărțile „Obiectivul echipei”.

Bazat pe jocul original care definește genul Chivalry: Medieval Warfare, Chivalry invită 2 jucători să devină adevărați stăpâni de lame cu un sistem de luptă complet nou și îmbunătățit.Acest sistem, care combină lupta în timp real și un sistem combinat fluid, face acțiunea și mai rapidă, mai dinamică și permite jucătorilor să devină un adevărat vârtej pe câmpul de luptă.

Abilitatea de a lupta cu mai mulți oponenți în același timp și un amestec de cele mai bune împrumuturi de la FPS și genul de joc de luptă fac din Chivalry 2 o experiență fără egal.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
220 09 RON
250,00Lei
Se livreaza: Joi 17 Iunie
Facebook
Detalii
  • Platforma:PS5
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: DEEP SILVER
  • Editor: DEEP SILVER
  • Jucatori:UP TO 64
  • Data lansare:Apr 23 2021

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x