Descrierea Produsului:Ia parte la eternul conflict între doi asasini teribili.

Intră în rolul lui Colt și rupe bucla temporală în care a nimerit Blackreef. Atenție: locuitorii insulei te vânează fără încetare.

Folosește-ți armele și abilitățile ca să neutralizezi opt ținte cheie de pe insulă, înainte să reînceapă ziua.

Asasinul rival, Julianna, nu are altă misiune decât să-l doboare pe Colt ca bucla să continue la nesfârșit. Învață din fiecare ciclu și încearcă mereu alte abordări ca să rupi bucla.Joc marca Arkane
Luptă pentru supraviețuire în acest joc de acțiune la persoana întâi. Folosește toate puterile supranaturale și armele pe care le ai la îndemână. Alege stilul de joc preferat: poți să te strecori în liniște sau poți să faci praf și pulbere tot ce întâlnești.

Combină jocul solo cu multiplayer
Parcurge povestea principală în rolul lui Colt, care încearcă să rupă bucla și să se elibereze. Poți să fii și Julianna: te strecori în campania unui alt jucător și îl omori ca să-l ții captiv în buclă. Experiența multiplayer este opțională: jucătorul poate alege ca în campania sa Julianna să fie controlată de AI.Cunoașterea înseamnă putere
Fiecare buclă nouă este o ocazie să înveți din trecut și să te adaptezi. Trebuie să găsești indicii și să descoperi semne ca să poți elimina țintele înainte să reînceapă ziua. Descoperă relații, află la ce ore se întâmplă diverse și acumulează cunoștințele de care ai nevoie. Folosește cele învățate în ciclurile anterioare ca să pui la punct noi strategii și să-ți atingi obiectivele. 

Insula Blackreef
Explorează universul creat de Arkane: mediul din DEATHLOOP este spectaculos, retro-futurist și se inspiră din atmosfera anilor ‘60. Blackreef este un loc extraordinar de frumos. Colt este blocat în această lume decadentă, în care moartea nu are nicio importanță, iar delincvenții o țin într-o continuă petrecere.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
237 09 RON
340,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Luni 06 Decembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Luni 06 Decembrie 16,90Lei
Actiune-Aventura , Diverse
Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x