Descrierea Produsului:
Ediția DOOM Eternal ColIector INCLUDE:
• Ediția DeIuxe a DOOM Eternal într-o carte exclusivă din oțel, special dezvoltată de graficianul și ilustratorul Gabz în colaborare cu Mondo.
• O replică portabilă a căștii DOOM SIayer în dimensiunea originală.
• O casetă muzicală redabilă și coduri de descărcare pentru versiunile fără pierderi ale coloanelor sonore OriginaIs pentru (2016) și DOOM Eternal de Mick Gordon.
• DOOM Lore Book cu lucrări speciale realizate de id Software.
• O litografie „Darul puterii Argentului”, 28 x 43 cm.Experimentează o combinaţie nemaiîntâlnită de viteză şi putere, în timp ce te lupţi prin mai multe dimensiuni, într-un shooter intuitiv de acţiune la persoana întâi, de la studioul care a ajutat la definirea acestui gen.

Jucând în rolul lui DOOM Slayer, te întorci pe Pământ şi descoperi că planeta a fost victima unei invazii demonice.

Descoperă care sunt originile Slayer-ului şi lunga sa misiune de a face prăpăd într-un mod de campanie single-player, sau înscrie-te într-o competiţie intensă în BATTLEMODE, noua experienţă multiplayer 2-vs-1, creată de id Software.

Un arsenal cu totul nou

Aruncătorul de flăcări montat pe umeri, lama retractabilă pentru încheietura mâinii, pistoalele şi mod-urile cu upgrade, dar şi abilităţile precum Double Dash te fac acum mai rapid, mai puternic şi mai versatil ca niciodată

Supravieţuieşte şi prosperă

Ia-ţi ce ai nevoie de la inamici: Glory Kill pentru extra sănătate, incinerează-i pentru armură şi taie demonii cu drujba pentru a te aproviziona cu muniţie, devenind astfel ucigătorul de demoni suprem.

Noi locaţii pline de viaţă

Vezi zgârie-norii din Hell on Earth, dă tot ce ai într-o invazie gigantă pe Phobos şi descoperă secretele antice din universul DOOM.

Demoni pe care îi poţi distruge

O hoardă de demoni cu totul noi se alătură preferinţelor jucătorilor, inclusiv DOOM Hunter, Marauder şi Gladiator. Noul sistem de inamici care pot fi distruşi înseamnă că poţi sfâşia şi anihila ca niciodată până acum.

Intră în Battlemode

Descoperă o experienţă multiplayer 2-vs-1, construită special la id Software. Un DOOM Slayer dotat complet se confruntă cu doi demoni controlaţi de jucători, luptându-se într-un meci cu acţiune intensă la persoana întâi, unde trebuie să câştigi cel puţin 3 meciuri din 5.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Livrare gratuita
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
403 07 RON
1.000,00Lei
Facebook
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x