Descrierea Produsului:

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age - Definitive EditionEdiția definitivă include:

- tot conținutul de la lansarea originală a aclamatului DRAGON QUEST XI
- noi scenarii suplimentare specifice personajului,
- coloana sonoră originală,
- o versiune grandioasă orchestrală a muzicii,
- capacitatea de a comuta între 2D și Moduri grafice 3D,
- o opțiune japoneză de acțiune vocală și multe altele.
DRAGON QUEST XI S este ultima intrare din legendara serie RPG de la creatorul Yuji Horii, designerul de personaje Akira Toriyama și compozitorul Koichi Sugiyama. Această a unsprezecea intrare principală este o experiență complet independentă, care prezintă personaje noi, o lume frumos detaliată, o luptă pe ture bine reglată și o poveste captivantă care va atrage atât fanii de lungă durată, cât și noii veniți în franciză.

După lansarea în Japonia, DRAGON QUEST XI a câștigat mai multe premii pentru jocuri și a primit laude critice, inclusiv Premiul Platinum PlayStation și un scor perfect 40/40 de la Famitsu (o publicație influentă de jocuri video din Japonia).
Un tânăr, pe cale să participe la ceremonia de majorare a satului său, călătorește către o piatră sacră alături de prietenul său din copilărie. După o serie de evenimente neașteptate, acest aventurier îndrăzneț află că este reîncarnarea unui erou legendar dintr-o epocă uitată.

Tânărul erou pleacă într-o lume necunoscută într-o călătorie pentru a dezlega misterul trecutului său ... dar primirea pe care o primește este departe de a fi caldă. După ce i-a dezvăluit regele identitatea, eroul este marcat ca „Darkspawn” și vânat de o armată implacabilă.

Fugind de urmăritorii săi, eroul adună o bandă de aventurieri îndrăgostiți care cred că este de fapt Luminary renăscut. Luminarul și tovarășii săi noi se angajează într-o căutare care îi va duce pe continente și peste oceane vaste, aflând despre o amenințare de rău augur cu care se confruntă lumea.CARACTERISTICI CHEIE

- Ești Luminarul, reîncarnarea unui erou dintr-o epocă uitată. Denigrat ca demon și urmărit de un monarh rău intenționat, trebuie să te apuci de o căutare pentru a descoperi misterul soartei tale și a salva o lume condamnată. Pregătește-te pentru o poveste captivantă, cu întorsături care te atrag și te vor pofti mai mult.

- Însoțitorul dvs. este o trupă îndrăgită de aventurieri cu propriile lor povești și personalități bogate. Celebrul artist manga Akira Toriyama dă viață personajelor DRAGON QUEST cu stilul său unic.

- Entuziasmul se ascunde după fiecare colț, observă că NPC se ocupă de programele lor zilnice, monștrii schimbă comportamentul pentru a se potrivi mediului lor și accesează zone noi, pe jos, călare sau cu vehicule monstruoase.- DRAGON QUEST XI are mecanici suficient de simple pentru începători, dar cu suficientă adâncime pentru a satisface fanii hardcore. Pe măsură ce aventura ta continuă, învață noi abilități incredibile de a doborî chiar și pe cel mai înfricoșător dușman cu puternicii tăi aliați.

- O mulțime de misiuni secundare și mini-jocuri captivante vă așteaptă pentru conținut suficient pentru a vă face să jucați peste 100 de ore. Te vei confrunta cu cote insurmontabile și cu o forță malefică de putere inimaginabilă ... dar, deși miza este mare, există multe distracții distractive de găsit dacă știi unde să te uiți.

- Disponibile atunci când începeți un joc nou, aceste opțiuni vă permit să creați dificultăți personalizate cu diferite setări și să oferiți o provocare mai mare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
158 67 RON
200,00Lei
Se livreaza: Luni 24 Mai
Facebook
Detalii
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: SQUARE ENIX
  • Editor: SQUARE ENIX
  • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare:Dec 04 2020
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x