Descrierea Produsului:Hot Wheels Unleashed Challenge Accepted Edition contine:

Extindeți-vă experiența cu această ediție specială!- Joc complet
- Bone Shaker ™ sub presiune cu o livrare exclusivistă uimitoare;
- Hot Wheels steelbook;
- HOT WHEELS ™ Pass Vol. 1 incluzând 15 vehicule, 25 articole de personalizare, 4 piese de cale și 1 expansiune tematică;
- Afiș Hot Wheels Unleashed pliat pe două fețe.
- Descrierea produsuluiCele mai tari, mai rapide, cele mai unice camionete badass și mașini musculare care lasă falca vă așteaptă. Luați roata de tone de vehicule cu propria personalitate și stil, trăsături diferite și niveluri de raritate.

Cel mai bun din universul Hot Wheels ™ este aici! Dovediți că sunteți cei mai buni și deblocați mașini premium și obiecte extraordinare și cu Editorul Livery faceți din călătorie o capodoperă unică a vitezei.

Pregătește-te pentru distracție pură și arată-ți abilitățile de conducere! Derivați ca un profesionist, încărcați-vă impulsul și explodați prin bucle pentru a bate timpul, rivalii și gravitația!Ești pregătit pentru o provocare? Boom, jackpot: concurează alături de un prieten în modul de ecran divizat local cu 2 jucători sau înfruntă până la 12 jucători online într-un eveniment mondial. Cu cât provocarea este mai grea, cu atât triumful este mai glorios!

Locurile de joacă masive, tematice, sunt gata să găzduiască cele mai captivante curse. Distrează-te pe și în afara pistei cu aceste medii frumoase detaliate și interactive, în care orice obiect poate juca un rol și poate face parte din circuitul tău!Puteți chiar să construiți o pistă de curse în propria cameră, un spațiu de personalizat cu mobilier și obiectele pe care le veți colecta în timpul călătoriei. Și datorită editorului incredibil de puternic, construirea celor mai nebunești piese nu a fost niciodată mai ușoară!

Îndoiți și întindeți piesa portocalie iconică pentru a vă crea designul unic și apoi adăugați boostere speciale, bucle, obstacole și elemente interactive exclusive pentru a vă construi propriul paradis al cursei. Împărtășește-ți creațiile cu lumea sau bucură-te de piese realizate de alți jucători nebuni ca tine.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
327 00 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Luni 06 Decembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Luni 06 Decembrie 16,90Lei
Actiune-Aventura , Curse , Diverse

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x