Descrierea Produsului:Little Nightmares II este un joc de aventură în suspans în care joci ca Mono, un băiat tânăr prins într-o lume care a fost distorsionată de transmisia zumzăitoare a unui turn îndepărtat.Cu Six, fata într-o haina galbenă de ploaie, ca ghid al său, Mono își propune să descopere secretele întunecate ale Turnului de semnal și să salveze Six de la soarta ei teribilă; dar călătoria lor nu va fi simplă, deoarece Mono și Six se vor confrunta cu o galerie de noi amenințări din partea teribililor rezidenți ai acestei lumi.

Vei îndrăzni să faci față acestei colecții de coșmaruri noi și mici?Caracteristici:

  • JOACĂ O AVENTURĂ DE SUSPENȚĂ EMOCIONANTĂ, CARE ÎȚI DĂ CREEPS - Luați Mono și Six în aventura lor, în timp ce o serie de branduri -Rezidenții noi stau în așteptare pentru a vă bântui pașii și a vă deranja somnul. Înfruntați-l pe sadicul Învățător, supraviețuiți vânătorului însetați de sânge și mai multor personaje care ridică părul până la rădăcinile răului.
  • DESCOPERIȚI O LUME FANTASTICĂ DE ORORĂ CORUPTĂ DE TURNUL DE SEMNAL - Evitați o lume asta este putred din interior. Călătoria dvs. vă va duce de la păduri înfiorătoare, la școli sinistre, în drumul către înfricoșătorul Turn al Semnalului pentru a găsi sursa răului care se răspândește pe ecranele TV ale lumii.
  • COPILUL EROIC DORMANT PENTRU A SALVA ȘASE DIN întuneric - Șase se estompează din această lume și singura ei speranță este să-l ghideze pe Mono către Turnul de semnal. În această lume a coșmarurilor, tu ești singurul ei far de speranță. Poți să-ți aduni curajul de a te îndepărta de chinuitorii tăi și să cooperezi cu Six pentru a da cumva sens Turnului de semnal?

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
126 11 RON
169,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Miercuri 20 Octombrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Miercuri 20 Octombrie 16,90Lei
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x