Descrierea Produsului:


Experimentează fantezia puterii supreme ca prădător de vârf al mărilor - un SHARK terifiant! Maneater este un singur RPG de acțiune mondială deschisă (ShaRkPG) unde TU ești rechinul.

Începând ca un mic cătun rechin, vi se face sarcina de a supraviețui lumii dure în timp ce vă mâncați drumul până în ecosistem.

Pentru a face acest lucru, veți explora o lume largă și variată, care va întâlni diferiți inamici - atât oameni, cât și animale sălbatice.

Găsiți resursele potrivite și puteți crește și evolua mult dincolo de ceea ce și-a propus natura, permițând jucătorului să adapteze rechinul la stilul lor de joc.

Acest lucru este norocos, pentru că pentru a vă răzbuna pe pescarul crud care a fost dezmembrat, veți evolua într-un rechin masiv, un vârf prădător al legendelor. Mânca. Explora. Evoluează.

Poveste unică - Joacă printr-o campanie completă, bazată pe povești, povestită de Chris Parnell (Saturday Night Live, 30 Rock, Rick și Morty) și pune-te pe fundalul unei emisiuni TV reality.

Combat divers, convingător - luptă cu animale sălbatice înverșunate, inclusiv alți prădători de vârfuri sau luptă împotriva diferitelor tipuri de vânători umani, începând de la beții din oraș până la Garda de Coastă

Hrănește-te cu oameni și animale sălbatice pentru a-ți crește rechinul și găsește un lot de rechini pentru a-ți evolua rechinul pe mai multe căi posibile.

Explorați Golful - 7 regiuni mari, inclusiv golfuri de pe coasta golfului, plaje din stațiuni, docuri industriale, oceanul deschis și multe altele.

Experimentează o lume vie cu un ciclu complet de zi / noapte.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
93 18 RON
200,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 16,90Lei
Actiune-Aventura

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x