Descrierea Produsului:The Guardians of the Galaxy Cosmic Deluxe Edition include:- Joc de bază
- Carcasa SteelBook
- Costum Sun-Lord pentru Star-Lord (Deblocare timpurie)
- Ținută City-Lord pentru Star-Lord (Deblocare timpurie)
- Guardians of the Galaxy: The Hits - Marvel Soundtrack original pentru jocuri video (descărcare digitală)
- Marvel's Guardians of the Galaxy: The Art of the GameMini Artbook (Hardback)


Descriere

Faceți o plimbare sălbatică prin cosmos cu o nouă viziune asupra Gardienilor galaxiei Marvel. În acest joc de acțiune-aventură în persoana a treia, ești Star-Lord și, datorită conducerii tale îndrăznețe, dar îndoielnice, ai convins o echipă ciudată de eroi să ți se alăture.

Unul smucit (cu siguranță nu tu) a declanșat un lanț de evenimente catastrofale și numai tu poți ține împreună imprevizibilii Gardieni suficient de mult timp pentru a lupta împotriva topirii interplanetare totale. Dacă credeți că totul va fi planificat, sunteți în căutarea unei lumi de surprize, cu consecințele acțiunilor dvs. garantate pentru a ține Gardienii pe picioare.

În această poveste originală Marvel’s Guardians of the Galaxy, vă veți intersecta cu ființe noi și puternice și cu personaje iconice unice, toate prinse într-o luptă pentru soarta galaxiei. Este timpul să arăți universului din ce ești făcut.Conduci Gardienii Galaxiei

Jucați ca Star-Lord, deci nimic nu este interzis cu stilul tău îndrăzneț de luptă, de la Element Blasters și dropkicks-uri cu jet boot, până la bătăi în echipă. Cu Gardienii luptând alături de tine, cheamă loviturile și copleșește-ți adversarii cu atacuri semnate.

Între timp, consecințele deciziilor tale vor varia de la ușor la neașteptate pe măsură ce călătoria ta se desfășoară.O poceste noua

Formația ta recent formată de gardieni legendari este pregătită să salveze universul în această abordare proaspătă, dar fidelă, asupra Gardienilor galaxiei. Cumva, ai declanșat un lanț de evenimente catastrofale, ducând la o plimbare sălbatică prin lumi uluitoare, locuite de personaje iconice și originale Marvel.

Ridicați mixtape-ul all-star din anii '80 și pregătiți-vă să loviți.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
395 00 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Joi 27 Ianuarie 16,90Lei
Actiune-Aventura , Diverse

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x