Descrierea Produsului:În noua parte din Resident Evil 8 - Village, frica te înconjoară și te aruncă într-un nou capitol al acestui shooter de acțiune și supraviețuire horror!

Revenirea, din perspectiva primei persoane, va aduce și un avantaj izbitor în luptă.Fiecare întâlnire este o luptă personală pentru supraviețuirea împotriva dușmanilor înfricoșători, care te obligă să fii permanent atent, să cauți resurse și să descoperi inamici noi pe un teritoriu necunoscut.

Satul este un loc care își trăiește propria viață, care încearcă adesea să te distrugă ori de câte ori îi descoperi secretele.Caracteristici:

Acțiune la persoana întâi:

- Jucătorul intră în rolul lui Ethan Winters și are parte de lupte corp la corp și o urmărire îngrozitoare, totul văzut la persoana întâi. Fețe cunoscute și inamici noi:

-Chris Redfield a fost mereu un erou în Resident Evil, dar apariția sa în Resident Evil Village lasă să se întrevadă motive sinistre. O mulțime de inamici noi dintr-un sat misterios îl vânează pe Ethan, care încearcă să înțeleagă ce se petrece.Un sat plin de viață:

- Mai mult decât scena pasivă a evenimentelor îngrozitoare, satul participă la joc cu propriile sale orori, de care încearcă să scape Ethan.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
259 90 RON
290,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Se livreaza: Miercuri 28 Iulie 12,90Lei
Livrare la adresa Se livreaza: Miercuri 28 Iulie 16,90Lei
Detalii
  • Platforma:PS5
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: CAPCOM
  • Editor: CAPCOM
  • Data lansare:May 07 2021

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x