Descrierea Produsului:

Riders Republic: FREERIDE EDITION


Riders Republic: FREERIDE EDITIONAceasta Editie include:

- Jocul de baza
- Pachet Digital: Pachetul Neon (Outfit Smokey Green Biker, Vopsea pentru bicicleta Blue Lagoon )
- plus 10 bilete pentru elicopter.Salt în RIDERS REPUBLIC ™ un teren de joacă multiplayer masiv! Faceți cunoștință și concurați cu alți jucători și călătoriți din greu cu o gamă interesantă de activități, cum ar fi biciclete, schi, snowboard, costum cu aripi și costum cu rachetă.

Trăiește fantezia călărețului în timp ce călătorești liber într-o lume deschisă imensă și vibrantă, mizând mereu cu alți jucători din jurul tău. Scufundați-vă în parcurile naționale americane iconice, inclusiv Canionul Bryce, Valea Yosemite, Muntele Mamut ... toate zdrobite pentru a le distruge.

Faceți echipă cu prietenii dvs. și concurați într-o gamă largă de moduri multiplayer: simțiți-vă graba curselor de coborâre, dominați hărțile în competițiile de echipă vs echipă sau oferiți-i cea mai bună lovitură în cursele PvP în masă epică cu mai mult de 50 de jucători.Caracteristici cheie:

- Oriunde și ori de câte ori călăriți, vă veți găsi întotdeauna printre alți jucători. De la munți cu zăpadă la canioane aride, călătoriți prin unele dintre cele mai magnifice destinații de pe pământ: parcurile naționale americane.

- Bryce Canyon, Valea Yosemite, Parcul Sequoia, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain și Grand Teton au fost transpuse cu fidelitate și amestecate împreună pentru a crea cel mai unic și mai animat loc de joacă. Adunați-vă într-un centru social vibrant și întâlniți o comunitate sălbatică de colegi.

- Verificați-le abilitățile și aspectul, salutați-vă sau treceți mai depart, depinde de dvs.* Bucură-te de o experiență multiplayer completă cu o mare varietate de moduri:

• Cursuri competitive și provocări truc: jucabile în PvP / Co-op / Solo
• Starturi în masă: curse frenetice de peste 50 de jucători, unde nimic nu este în afara limitelor (1)
• Arene multiplayer: meciuri PvP în echipă 6x6
• Cupe online: numai pentru cele mai bune, urcați în clasament - Creați-vă și modelați-vă propriul călăreț printr-un echipament evolutiv, bazat pe progresie și definiți fiecare aspect al avatarului dvs. Fie că vrei să fii cel mai bun snowboarder în viață sau cel mai rapid lucru pe două roți, totul este posibil. Faceți-vă un nume într-o varietate de sporturi, ridicați-vă în topul clasamentului în modul carieră și semnați cu sponsori legendari dintr-o gamă largă de sporturi de acțiune în aer liber.

- Jocul va rula la 60 FPS pe consolele următoare și va afișa simultan mai mult de 50 de jucători pe ecran. Cu caracterul foarte intuitiv al jocului și controlul camerei, combinate cu un sistem inovator de trucuri, toți jucătorii, casual și hardcore, vor avea șansa de a experimenta bucurie neexploatată de la bun început.

- Acesta va afișa mai mult de 50 de jucători pe consolele și computerele de nouă generație și mai mult de 20 de jucători pe consolele de generație curentă.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
286 20 RON
335,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 07 Decembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 07 Decembrie 16,90Lei
  • Platforma:PS4
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: UBISOFT
  • Editor: UBISOFT
  • Data lansare:Oct 28 2021
Diverse

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x