Descrierea Produsului:Conduceți cele mai puternice motociclete din lume și optimizați-le performanța schimbând piese și analizând date în timp real. O cursă nu se câștigă doar pe pistă, așa că trebuie să devii mai mult decât un motociclist, înțelegând comportamentul motocicletei ca un inginer real.

Tracțiune, unghi, frânare, cuplu, traiectorie, viteză si trebuie luat în considerare fiecare factor înainte de a merge la atelier pentru a schimba anumite componente și a configura setarea optimă.Caracteristici :

- Aventura ta începe prin alegerea motocicletei de vis. În RiMS Racing, puteți merge cu cele mai puternice 8 motociclete europene și japoneze din lume.
- Cu un sistem de management al mecanicii care nu a fost văzut niciodată până acum într-o simulare a motocicletei, puteți dezmembra toate piesele pentru a le menține după fiecare cursă sau pentru a le actualiza și a vă spori performanța. 
- RiMS Racing te împinge direct în inima acțiunii cu Motorbike Status Check , care te ajută să analizezi comportamentul în timp real și să înțelegi cum să îți optimizezi performanța. Temperatura discului de frână, compusul și presiunea anvelopelor, comportamentul suspensiei care afectează stabilitatea, setările electronice.
- Nivelul de precizie și detaliile oferite de conducerea mecanicii și MSC este asociat cu o fizică realistă a motocicletelor. Dar, datorită diverselor tehnologii de asistență, jucătorii mai puțin experimentați pot învăța în continuare tehnicile care îi vor duce la vârf.
- Călătorește în lume și bucură-te de curse palpitante pe 10 circuite oficiale. Pentru cei care preferă drumurile, cinci trasee în peisajele uimitoare din Statele Unite, Norvegia, Australia, Spania și Italia au fost recreate pentru o experiență de curse diferită pe două roți.
- Modul de carieră în RiMS Racing vă oferă controlul asupra unei echipe. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
220 90 RON
250,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Miercuri 22 Septembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Miercuri 22 Septembrie 16,90Lei
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x