LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:"Trailblazers" este un nou titlu de curse cooperatist nou, cu un mecanic inovator de joc pe pistă: pictati pista, creșteti culoarea și lucrati ca o echipă pentru a câștiga.

Alergând în echipe de până la trei-jucători, jucătorii pictează pista în timp ce aleargă, prinzând zone cheie pentru a schimba dinamic linia de curse, sporind apoi culoarea echipei lor.Cursanții care conduc cu fler și stil vor acumula, de asemenea, puncte de abilitate pentru a-și aprinde calea către victorie. Jucătorii pot experimenta acțiunea de viteză ridicată cu până la șase jucători online, sau local prin intermediul ecranului separat pentru până la patru jucători locali, cu provocatori suplimentari online sau controlați de procesor.

Încărcat cu emoții multiplayer și cu o serie de provocări pentru un singur jucător într-un mod extins de campanie, "Trailblazers" este o abordare audio-vizuală a stilului și atitudinii retro-futuriste. Jocul are loc într-o lume extrem de prezentată din mintea creatoare a artistului câștigat de premiile BAFTA Will Milton.Jucătorii aleargă prin piste pitorești extinse și uimitoare, amplasate de pe locuri, de la vârfuri de munte până la păduri luxuriante și văi aride de deșert.

Peisajele sonore Aural sunt furnizate prin coloana sonoră autorizată oficial cu lideri ai genului Future Funk, inclusiv Get On Up de Skope, Bad King Kong de The Derevolutions și Dead Ringer de A.Skillz.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
56 08 RON
149,00Lei
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x