Descrierea Produsului:

264

Noua ediție interesantă, care va conține mitinguri emblematice în Kenya, Noua Zeelandă și Japonia din calendarul WRC 2020, va fi lansată inițial pe platformele actuale.

Jucătorii pot alege dintre peste 400 km de drumuri din toate cele 13 runde programate ale sezonului 2020, încorporând toate etapele legendare ale WRC.

264
 
Acestea includ locații clasice, cum ar fi faimosul Col de Turini de la Rallye Monte-Carlo, uimitorul peisaj stâncos al El Condor din Argentina și puternicele sărituri ale Ruuhimäki din Finlanda.
Mașinile de raliu uluitoare ale tuturor celor trei echipe de producători WRC - Hyundai Motorsport, M-Sport Ford și Toyota Gazoo Racing sunt incluse în livrele din 2020.

264
 
Jucătorii pot îmbrăca ghetele de cursă a peste 50 de piloți, în frunte cu campionul mondial în exercițiu Ott Tänak, cu șase ori câștigătorul titlului Sébastien Ogier, Thierry Neuville și cu vedetele de la începutul sezonului Elfyn Evans și Kalle Rovanperä.

Modul de carieră în WRC 8 a fost apreciat ca fiind unul dintre cele mai bune jocuri de motorsport. Acesta a fost îmbunătățit în continuare în WRC 9, cu mecanici de joc îmbunătățite, noi oportunități de modernizare a echipelor jucătorilor, o varietate mai largă de evenimente și o legătură mai puternică cu ceea ce fac echipele WRC din întreaga lume pe tot parcursul sezonului.

264
 
Dezvoltatorii s-au concentrat pe domenii precum suspensia, frânarea și transferul de greutate pentru a duce autenticitatea la noi niveluri, reproducând fidel reacția unei mașini pe toate suprafețele și condițiile din WRC real.

Un accent special pe sunet oferă o imersiune mai profundă.
264
 
 WRC 9 oferă, de asemenea, o varietate de noi moduri de joc concepute pentru comunitate, inclusiv un sistem de club complet personalizabil, în care jucătorii își vor putea crea propriile comunități, pot invita prieteni și vor concura împreună în întreaga lume în campionate online.
 
 Cu capacitatea de a juca ca cei mai buni piloți din lume cu mașinile lor oficiale în cel mai realist motor fizic și medii de până acum, aceasta este experiența definitivă de simulare a raliului.
 
264

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
194 63 RON
250,00Lei
Se livreaza: Luni 24 Mai
Facebook
Detalii
  • Platforma:XBOX ONE
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 6+
  • Dezvoltator: KT RACING
  • Editor: NACON
  • Jucatori:UP TO 8
  • Data lansare:Sep 04 2020

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x