C&A CONNECT este o companie fondată în anul 2007, având ca obiect principal de activitate distribuirea de jocuri în format clasic- DVD si distribuirea accesoriilor pentru console si PC. Pe parcursul anilor aceasta a devenit tot mai cunoscută, pe piaţa de profil, ajungând una dintre firmele de top. În continuare obiectivul nostru este acela de a ne dezvolta, prin extinderea pe pietele din afara Romaniei, dar şi de a oferi cele mai noi produse clienților noştri la preturi accesibile.

Compania se bucura de un staff tanar si implicat, structurat in patru departamente: financiar, vanzari, support online si IT. 

Ne încurajăm și ne ajutăm reciproc pentru a ne atinge obiectivele, luand în considerare cel mai bun interes al clienților și al companiei noastre.

Câștigăm ca echipă, pierdem ca echipă. Ne distrăm în echipă. Suntem împreună în această mare aventură.

www.jocurinoi.ro este un magazin online lansat in august 2020 si administrat de SC C&A CONNECT SRL. Implicarea angajatilor si interesul pietei pentru produsele comercializate au dus la o evolutie rapida si sustenabila.

Magazinul are in portofoliu peste 7000 de titluri: jocuri video (pentru console si PC) si accesorii (pentru console si PC), marci ale companiilor Activision; Blizzard; EA Games; Hori; Sony; Playstation; Nintendo; Rockstar Games; Ubisoft etc.

La 6 luni de la lansare, jocurinoi.ro a devenit magazin de incredere, atestat GPeC.


Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x