LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:Arma ta este cunoașterea ta. Inteligența dvs. va fi pusă la încercare finală!

ABC Murders este un joc de aventură și investigație adaptat din romanul clasic Agatha Christie. Jucătorul îl întruchipează pe faimosul Hercule Poirot într-un joc de aventură în perspectivă cu persoana a 3-a, plin de mistere. Încă o dată, detectivul privat se va trezi cu un adversar misterios care poartă numele de „ABC”.Inteligența ta nu va fi niciodată atât de provocată!

Va trebui să explorați multe scene de crimă în diferite orașe situate într-un cadru frumos din Regatul Unit. Nu lăsați nici o piatră neîntreruptă atunci când vine vorba de controale și puzzle-uri mortale! Observați, puneți la îndoială și explorați tot posibilul pentru a face cele mai inteligente deduceri și a înțelege planurile criminalului!CARACTERISTICI CHEIE:

Examinări: Jucătorul poate colecta informații examinând suspecții și acordând atenție la ceea ce spun, la modul în care o spun și la modul în care se simt.
Puzzle-uri: Jucătorul va trebui să rezolve puzzle-uri pentru a obține mai multe indicii.
Deduceri cerebrale: În funcție de indicii adunate, jucătorul va putea să facă deduceri și să afle mai multe despre criminal.
Cronologie: Pe măsură ce jucătorul trage concluzii și progresează prin poveste, el poate folosi Cronologia lui Poirot. Aceasta înseamnă că Hercule Poirot poate construi o cronologie cu toate evenimentele relevante dezvăluite în timpul anchetei.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
155 66 RON
179,00Lei
Se livreaza: Joi 11 Martie
Detalii
  • Platforma: NSW
  • Limba joc: Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: TOWER FIVE
  • Editor: MICROIDS
  • Jucatori: NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare: Oct 06 2020

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x