LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:Împachetează-te, este vreme de pulover! S-ar putea să sosească vreme mai rece, dar, din fericire, deschide și căldura de sărbători în jocul Animal Crossing: New Horizons pentru sistemul Nintendo Switch.

Alături de frunzele de arțar de culoarea castaniu care încep să se îndrepte spre copaci, insulele situate în emisfera nordică vor fi vizitate de pături de zăpadă liniștite.

În plus, pe 19 noiembrie, va apărea o actualizare gratuită pentru Animal Crossing: New Horizons, care prezintă evenimente de vacanță și îmbunătățiri, oferindu-vă oportunități de a vă conecta  cu prietenii și familia și de a vă bucura de viața insulară împreună cu rezidenții Animal Crossing: New Horizons. .Dacă doriți să petreceți timp de vacanță de calitate cu prietenii și familia practic, ocazii speciale, cum ar fi Ziua Turciei din 26 noiembrie și Ziua jucăriilor din 24 decembrie vor fi adăugate cu noua actualizare, oferind evenimente de sărbătoare care pot fi experimentat cu alții.

Este o perioadă excelentă a anului pentru a întâmpina vizitatorii și a vă arăta insula în timp ce vă bucurați de compania celuilalt.

Actualizarea de iarnă aduce, de asemenea, noi reacții și coafuri la Animal Crossing: New Horizons, o opțiune de upgrade pentru stocarea extinsă a articolelor de acasă în joc și salvarea capacităților de transfer de date. Evadează pe o insulă pustie și creează-ți propriul paradis în timp ce explorezi, creezi și personalizezi în jocul Animal Crossing: New Horizons. O escapadă în insulă are o bogăție de resurse naturale care pot fi folosite pentru a crea totul, de la instrumente până la confortul creaturilor.

Puteți vâna insecte la lumina zorilor, vă puteți decora paradisul pe tot parcursul zilei sau vă puteți bucura de apusul soarelui pe plajă în timp ce pescuiți în ocean.

Ora din zi și sezon se potrivește cu viața reală, astfel încât fiecare zi de pe insula dvs. este o șansă de a vă înregistra și de a găsi surprize noi pe tot parcursul anului.Arătați-vă utopia insulei familiei și prietenilor - sau faceți bagajele și vizitați-le pe ale lor. Indiferent dacă joci online sau cu alții lângă tine, viața pe insulă este chiar mai bună atunci când o poți împărtăși.

Chiar și fără să urcați într-un zbor, veți întâlni o mulțime de rezidenți fermecători de animale plini de personalitate.

Fețe prietenoase precum Tom Nook și Isabelle își vor oferi serviciile și vă vor ajuta cu bucurie să vă dezvoltați comunitatea în devenire. Evadează-ți evadarea în insulă - totuși, oricând și oriunde vrei.Construiește-ți comunitatea de la zero pe o insulă pustie, plină de posibilități

Creați-vă o evadare personală și personalizați-vă personajul, casa, decorațiunile și chiar peisajul în sine

Colectează materiale pentru a construi totul, de la mobilier la scule! Apoi, folosește ceea ce creezi pentru a oferi insulei tale o notă personală

Urmăriți cum timpul și anotimpurile se potrivesc cu viața reală - chiar și emisfera voastră! Fiecare zi deține potențial pentru surprize și descoperiri

Cunoașteți rezidenții insulei, grădina, peștii, decorați, vânați fosile și multe altele!

Arătați-vă paradisul - jucați pe același sistem cu un total de 4 persoane sau jucați împreună online  sau prin wireless local  pentru distracție cu până la 8 jucători

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
240 73 RON
300,00Lei
Se livreaza: Joi 11 Martie
Facebook
Detalii
  • Platforma: NSW
  • Limba joc: Engleza
  • Varsta recomandata: 6+
  • Dezvoltator: NINTENDO
  • Editor: NINTENDO
  • Jucatori: UP TO 8
  • Data lansare: Mar 20 2020
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x