LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:

De Toutatis! Galii indomabili s-au întors cu un nou joc video!


Roman Rumble in Las Vegum este o combinație superbă de acțiune și aventură pentru toate vârstele, cu o combinație câștigătoare de comedie și târguieli.

Dar unde a plecat Getafix? Druida cu barbă lungă a dispărut după ce și-a trădat propriul popor pentru Iulius Cezar! Satul Gaulish este în plină izbucnire! Ei trebuie să afle adevărul! Întotdeauna pregătiți pentru o luptă, Asterix și Obelix sunt trimiși la Roma într-o misiune de către șeful lor Vitalstatistix. Acolo, ei găsesc un nou parc de distracții - Las Vegum - construit de celebrul împărat roman. În ce scop? Ce ascunde Getafix?

Joacă ca Asterix și Obelix:

Explorați Las Vegum cu inseparabilul Asterix și Obelix, pentru a nu uita credinciosul lor însoțitor Dogmatix, care nu va fi de niciun ajutor în confruntarea cu legionarii romani. Și el nu va fi singurul tău aliat, întrucât poțiunea magică inegalabilă rămâne arma ta numărul unu împotriva romanilor!

Treceți între istețelul Asterix și Obelixul extrem de puternic pentru a prelua hoardele romanilor, a rezolva puzzle-uri și a depăși numeroasele provocări care stau în așteptare!

O aventură unică și imersivă:

Descoperă imensul parc de distracții Las Vegum, niciodată văzut în franciză! Cei doi aventurieri fericiți își fac drum prin această lume bogat detaliată și plină de culoare, care rămâne fidelă serialului iconic de benzi desenate create de Goscinny și Uderzo. Joacă Asterix și Obelix este o experiență care merită cu adevărat o călătorie până la 50 î.Hr.!

Un joc pentru toate vârstele:

Roman Rumble in Las Vegum este un joc accesibil, extrem de distractiv de jucat. De asemenea, vă puteți bucura de numeroasele referințe care trebuie descoperite. Este greu să nu iubești personajele și mediile minunate ale jocului. Trebuie găsite bonusuri speciale și un nou mod de dificultate pentru jucătorii cu mai multă experiență.

O versiune actualizată:

Roman Rumble in Las Vegum aduce experiența jocului inițial la un nivel inegalabil. Grafica îmbunătățită aduce un omagiu cărților de benzi desenate, iar jocul a fost reproiectat total pentru a face lupta cu romanii și mai distractivă! De asemenea, dispune de un nou sistem pentru a vă îmbunătăți atacurile și capacitatea de a vă seta provocări speciale!
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
98 57 RON
173,00Lei
Detalii
  • Platforma: NSW
  • Limba joc: Engleza
  • Varsta recomandata: 6+
  • Dezvoltator: ETRANGES LIBELLULES
  • Editor: MICROIDS
  • Jucatori: NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare: Nov 29 2018

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x