LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:Alege o parte, stăpânește-ți mișcările și îmbrățișează-ți destinul într-o aventură epică beat-em up inspirată de spectacolul de succes. Preia controlul asupra a 8 personaje care pot fi redate cu seturi de mișcare adânci, combo-uri, progresie, schimburi de caractere în timp real, atacuri finale și multe altele! La 34 de ani de la evenimentele din Turneul All Valley Karate din 1984, rivalitatea lui Daniel LaRusso și Johnny Lawrence continuă. Lupta este acum în mâinile tale!• Poveste dublă - Conținând o poveste nouă, plină de scene și cutii de dialog unice, alegeți să preluați controlul lui Daniel și al elevilor săi de la Miyagi-Do Karate printr-o campanie de poveste. Sau selectați-i pe rivalii lor, Johnny Lawrence și discipolii săi de la Cobra Kai pentru a juca partea lor de poveste. Finalizarea ambelor părți ale campaniei dezvăluie un final final.

• RPG-Like Dojo Progression - Stăpânește 40 de abilități unice și îmbunătățește-ți statisticile personajelor în timp ce te duci la karate prin inamici.

• Sistem de schimbare a caracterelor - Alegeți-vă Dojo, apoi schimbați fără probleme între personajele preferate din interior, inclusiv Daniel, Robby, Sam și Demetri ale lui Miyagi Do; sau Johnny, Miguel, Hawk și Tory din Cobra Kai.

• Trăiește Universul Cobra Kai - Explorează Los Angeles în 28 de misiuni pline de personaje și dușmani din spectacol!

• Experiență autentică Cobra Kai - Cu vocile lui William Zabka, Ralph Macchio și alte distribuții de top, împreună cu o coloană sonoră exclusivă de la creatorii spectacolului Cobra Kai.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
145 66 RON
238,00Lei
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
x