Descrierea Produsului:


În numele de cod: S.T.E.E.A.M., vei lansa S.T.E.A.M. (Strike Team Eliminating the Alien Menace), o echipă de elită formată din soldați ai forțelor speciale cu aburi, pentru a salva lumea de o amenințare extraterestră.

În acest nou amestec de acțiune și strategie, comandourile tale folosesc puterea aburului stocată în rucsacuri speciale pentru a se deplasa pe poziții și a trage cu un arsenal de arme distincte.

Alege-ți membrii echipei și încarcă-te, apoi folosește strategia pentru a decide cel mai bun mod de a aborda acest câmp de luptă inspirat de steampunk.Caracteristici:

- Experimentați un nou joc de strategie de acțiune pe rând, inspirat de steampunk, de la Intelligent Systems, compania care a creat clasicele Advance Wars și Fire Emblem.
- Depășește-ți inamicul într-un câmp de luptă complet 3D. Pentru a învinge extratereștrii, trebuie să vă adăpostiți, să pregătiți ambuscade și să declanșați focuri încrucișate și contraatacuri.
- O distribuție neașteptată de personaje sare la viață în grafica 3D stilizată și în cinematica în stil de bandă desenată.
- Exploatează puterea aburului, care joacă un rol vital în alimentarea lumii, inclusiv în alimentarea mișcărilor și utilizarea armelor. Gestionarea rezervelor de abur este cheia strategiei.
- Luptă prin hărți infestate de extratereștri folosind o echipă de patru membri formată din diverse personaje care au abilități și arme unice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
59 30 RON
200,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Miercuri 22 Septembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Miercuri 22 Septembrie 16,90Lei
Detalii
  • Platforma:N3DS
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: NINTENDO
  • Editor: NINTENDO
  • Jucatori:2
  • Data lansare:Mar 13 2015
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x