Descrierea Produsului:DayZ este un joc hardcore de supraviețuire în lumea deschisă, cu o singură regulă: rămâi în viață, indiferent de ce. Dar, cu o multitudine de amenințări care se ascund în fiecare colț, ar putea fi mai ușor de spus decât de făcut ...Caracteristici cheie:

Fără puncte de control sau salvări, atunci când mori, pierzi totul și trebuie să o iei de la capăt.

Mecanici de supraviețuire complexe și autentice, inclusiv vânătoare, meșteșuguri, construcții, conservarea sănătății și gestionarea resurselor.Interacțiuni imprevizibile și adesea emoționale cu alți jucători care duc la un spectru nelimitat de joc emergent.

O hartă uriașă de 230 km2 cu o varietate de peisaje și repere frumoase bazate pe locații din viața reală.Până la 60 de jucători care se străduiesc să supraviețuiască prin orice mijloace necesare. Faceți-vă prieteni, ucideți la vedere, răpiți pe străini și îndoiți-i după voința voastră sau fiți trădați pentru o cutie de fasole. Orice și totul este posibil.

O serie de amenințări pentru mediu care vă vor testa capacitățile. De la vreme neregulată și animale sălbatice periculoase la nopți negre și până la infecții induse de furie

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
114 90 RON
174,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 19 Octombrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 19 Octombrie 16,90Lei
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x