Descrierea Produsului:Final Fantasy VII

Final Fantasy VII, clasicul atemporal iubit de o legiune de fani, este acum disponibil cu o serie de caracteristici suplimentare utile! Experimentați o aventură epică dincolo de imaginație, culminând cu bătălia finală pentru a decide soarta planetei.

Lumea a căzut sub stăpânirea Shinra Electric Power Company, o corporație sinistră care a monopolizat chiar forța vitală a planetei ca energie Mako.

În megalopola urbană Midgar, un grup rebel anti-Shinra care se numește Avalanche și-a intensificat campania de rezistență.

Cloud Strife, un fost membru al unității de elită SOLDAT a lui Shinra, acum transformat în mercenar, își acordă ajutorul rebelilor, neștiind că va fi atras într-o bătălie epică pentru soarta planetei, în timp ce va trebui să se împace cu propriul său trecut pierdut.

Sunt incluse următoarele caracteristici suplimentare:
- Mod de viteză 3x
- Abilitatea de a dezactiva întâlnirile de luptă
- Mod de îmbunătățire a luptei* Final Fantasy VIII Remastered

Este un timp de război.

Republica Galbadia, sub influența vrăjitoarei Edea, își mobilizează marile sale armate împotriva celorlalte națiuni ale lumii.

Squall și alți membri ai SeeD, o forță mercenară de elită, se alătură mâinii cu Rinoa, un luptător de rezistență, pentru a lupta împotriva domniei tiranice a Galbadiei și pentru a împiedica Edea să își îndeplinească obiectivul final.

Acest produs este un remaster al Final Fantasy VIII, oferind mai multe îmbunătățiri, inclusiv opțiuni suplimentare pentru a vă personaliza experiența și dificultatea de joc, cum ar fi:

- Opțiuni de asistență la luptă (HP, manometru ATB și boosturi Limit Break)
- Creșterea vitezei jocului (x3)
- Fără întâlniri aleatorii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
121 39 RON
282,00Lei
Se livreaza: Luni 24 Mai
Facebook
Detalii
  • Platforma:NSW
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: SQUARE ENIX
  • Editor: SQUARE ENIX
  • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare:Sep 03 2019
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x