Descrierea Produsului:

825

Fishing Sim World: Ediția Colecționarului Pro Tour vă permite să concurați în modul de carieră împotriva a peste 100 de pescari pro, pentru a deveni cel mai bun din întreaga pescuit în crap, bas și pescuit prădător.

825

 Deblocați sponsorizări, obțineți câștiguri în carieră și adepți de socializare pe măsură ce vă ridicați în vârf. Multiplayer personalizat vă permite să setați regulile pe măsură ce vă asumați cu prietenii. Alegeți diferite opțiuni, precum numărul de runde, lungimea meciului și speciile de captură Participați la turnee online care formează Liga de pescuit Dovetail pentru a încerca să câștigați râvnitul titlu de „Pescarul lunii”. 

825

Folosește-ți toate abilitățile și tactica pentru a stăpâni varietatea celor 16 locuri, inclusiv lacuri de crap faimoase, cum ar fi Gigantica și destinații de turnee de bas, precum Lacul Guntersville. Încercați sute de echipamente de la peste 50 de parteneri autorizați, inclusiv 13 Pescuit și RidgeMonkey. 

825

Vizați cele 38 de specii diferite de pești, fiecare cu propriile sisteme comportamentale și afectate de probleme precum condițiile meteorologice și ora zilei.

825


 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
119 51 RON
250,00Lei
Facebook
Detalii
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x