LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:

Antrenează-te acasă și dă cu pumnul în ritm

Jab, uppercut, dodge și multe altele pentru melodii pop captivante în acest joc de box ritmic! Dodges, rațe și mișcări de pas transformă boxul de fitness într-un antrenament pe tot corpul. Treceți un controler Joy-Con la un prieten de exerciții și boxați la ritm împreună.

Personalizați-vă antrenamentul cu ajutorul unui instructor virtualAlegeți dintre nouă instructori virtuali, selectați un nivel de provocare de la ușor la greu și pregătiți-vă un antrenament de către antrenorul dvs. sau creați unul singur de la zero în Training gratuit. Consultați exemple detaliate, exersați mișcări specifice și primiți feedback util de la instructor pentru a profita la maximum de antrenament!

Încălziți-vă cu jocul original Fitness Boxing și apoi transferați-vă profilul în jocul Fitness Boxing 2: Rhythm & ExercisePăstrați-vă progresul din jocul original Fitness Box și transferați-vă profilul în jocul Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise, odată achiziționat.

Faceți-vă antrenamentele zilnice și boxați (și bop) la ritm. Treceți un controler Joy-Con (sau două *) unui partener de antrenament pentru a vă bucura de o sesiune de box cu 2 jucători condusă de instructorul dvs. din joc. Acești instructori virtuali au personalități și stiluri diferite, așa că încercați-le și găsiți-l pe cel care vi se potrivește cel mai bine! Realizări complete pentru a primi bilete pe care le puteți răscumpăra pentru ținute pentru a vă pregăti antrenorul într-un mod de fitness.Indiferent de dificultatea pe care o joci, poți revizita exerciții specifice pentru practică sau poți urmări exemple detaliate pentru a observa forma perfectă.

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise este un mod de a intra într-un antrenament ghidat, de a vă urmări activitatea și de a asculta câteva gemuri populare, optimiste.

* Accesorii suplimentare pot fi necesare pentru modul multiplayer. Vandut separat.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
203 92 RON
250,00Lei
Se livreaza: Joi 11 Martie
Detalii
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x