LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:Managerul este inima bătută a fiecărui club de fotbal. În Football Manager 2021, noile caracteristici și detalii de nivel următor se reînnoiesc, concentrându-se pe tine ca niciodată, echipându-te cu toate instrumentele pentru a ajunge in vârful jocului.

Alegeți clubul și provocarea care se potrivește cel mai bine ambițiilor dvs. și apoi lucrați cu ierarhia clubului dvs. pentru a vă asigura că le îndepliniți ... sau să vă confruntați cu consecințele. Există mai mult de 2.000 de cluburi care pot fi jucate din peste 50 de națiuni de fotbal de top pentru a-ți începe călătoria. S-a terminat cu tine, șefule.

Alăturați-vă forțelor cu personalul din camera din spate pentru a evalua puterea și profunzimea echipei dvs. de joc.Echipa ta de cercetători va găsi jucători care să te ajute să-ți îmbunătățească echipa și probabil va exista o steletă sau două în echipa ta de tineret care să bată la ușa echipei de seniori ...

Creați strategii tactice, formații și stiluri de joc pentru fiecare ocazie pentru a maximiza șansele clubului dvs. de a câștiga meciuri de fotbal și de a obține aceste trei puncte. Urmăriți rapid succesul cu presetări populare din lumea reală a fotbalului sau personalizați-vă propriul stil de joc.

Scufundați-vă în spectacolul zilei de meci și bucurați-vă de gloria managementului, pe măsură ce planificarea dvs. dă roade pe teren în fața ochilor voștri. Aproape că poți gusta victoria.NOU PENTRU ACEST SEZON

Ștampilați-vă stilul
Comunicarea cu jucătorii și mass-media nu a fost niciodată mai intenționată sau mai realistă. Gesturile vă permit să vă exprimați pe deplin și să transmiteți clar punctul dvs. de vedere, în timp ce Quick Chat-urile îmbunătățesc acele conversații scurte și informale care fac parte din viața de zi cu zi ca manager. În FM21, alții vor simți impactul cuvintelor tale și vor ști ce fel de manager ești.

Magia zilei de meci
Fiecare aparat se simte acum ca un adevărat spectacol. Cu un flux îmbunătățit de zi, veți primi acum analize și sfaturi mai bune în procesul de acumulare înainte de meci, precum și mai multe reacții și date după meci, inclusiv noul nostru sistem xG, care vă va informa cât de bine sau de prost echipa ta a performat în raport cu șansele pe care le-au creat. Aceste îmbunătățiri ale datelor se combină cu interfața noastră de utilizare remodelată pentru a vă aduce mai aproape de acțiune decât oricând.Boss The Market
Noile roluri ale personalului, întâlnirile și interacțiunile împrospătează una dintre cele mai populare zone ale jocului. Întâlnirile de recrutare vă asigură acum că dvs. și echipa dvs. de exploratori vă aflați pe aceeași pagină, atât pentru viitoarele dvs. mișcări, cât și pentru strategia pe termen lung a clubului pe piața transferurilor. Mai mult, acum veți putea aborda agenții direct despre interesul unui jucător de a vă alătura clubului, ceea ce imită modul în care se fac tranzacțiile în lumea reală a fotbalului.

Revelați-vă în slava voastră
Re-trăiți campaniile și bucurați-vă de succesul dvs. ca niciodată. O experiență de recenzie a noului sezon alege cele mai bune momente pe teren și în afara terenului, în timp ce victoriile spectaculoase se simt mult mai dulci, cu prezentări de titluri îmbunătățite și masă de atenție mass-media.
Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele funcții noi pentru Football Manager 2021, mai multe fiind dezvăluite pe canalele noastre de socializare în următoarele săptămâni.

FM21 este un joc care recompensează planificarea și cunoștințele, dar, spre deosebire de alte jocuri, nu există un final predefinit sau un script de urmat, ci doar oportunități nelimitate. Fiecare club are o poveste de spus și depinde de dvs. să o scrieți. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
210 51 RON
286,00Lei
Se trimite: Joi 10 Decembrie
Detalii
  • Platforma: PC
  • Limba joc: Engleza
  • Varsta recomandata: 6+
  • Dezvoltator: SPORTS INTERACTIVE
  • Editor: SEGA
  • Jucatori: ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare: Nov 24 2020
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
x