Descrierea Produsului:

Jocul include carcasa originala sigilata, in interior fiind prezentat doar codul de activare. Astfel, este necesar accesul la internet pentru a descarca si instala jocul si pack-ul activand licenta din interiorul carcasei.


Maid of Sker

Maid of Sker este o groază de supraviețuire la prima persoană, situată într-un hotel îndepărtat, cu o istorie macabră din folclorul galez. Curajează coșmarurile Oamenilor Liniștiți. Când ajung, nu intrați în panică - nici măcar nu respirați.

Maid of Sker este o groază de supraviețuire la prima persoană, situată într-un hotel îndepărtat, cu o istorie macabră din folclorul galez. Curajează coșmarurile Oamenilor Liniștiți. Când ajung, nu intrați în panică - nici măcar nu respirați.
Bazat pe povestea adevărată bântuitoare a Elizabeth Williams, jucați rolul lui Thomas Evans, un muzician care este împins într-o luptă terifiantă pentru a salva femeia pe care o iubește. Amplasată în 1898 în și în jurul Sker House, o adevărată locuință care se menține până în prezent și despre care se spune că este una dintre cele mai bântuite din Marea Britanie.
Așteptați-vă o poveste de dragoste interzisă într-un imperiu familial condus de tortură, sclavie, piraterie și un mister supranatural care sufocă terenul Sker House.
Un sistem AI bazat pe sunet 3D este mecanicul de bază al jocului de supraviețuire. Ascundeți, alergați, târâți, prindeți și distrageți atenția sunt câteva dintre tehnicile pe care trebuie să le stăpâniți pentru a supraviețui dușmanilor cu super auz. Pe măsură ce progresați, inamicii devin mai greu de evitat, până la punctul în care stați nemișcat și vă țineți respirația este singura opțiune!
Programați-l corect și sunteți în siguranță, pentru moment. Rămâneți fără respirație și - suferiți.
Prezentând imagini realiste 4k cu un gameplay axat pe poveste, explorare și tactici de supraviețuire fără arme. Experimentați o narațiune cu mai multe fire în care deciziile dvs. contează, deblocând diferite căi de poveste și finaluri multiple.
Ne inspirăm din romanul din secolul al XIX-lea al lui RD Blackmore, „Maid of Sker” și din balada originală galeză, Y Ferch o'r Sger, dar spunând povestea într-un mod cu adevărat sinistru, cu mai multe finaluri care vor fi descoperite în funcție de rolul jucătorului. acțiuni. Așteptați-vă să jucați o groază de supraviețuire cu adevărat terifiantă care reînvie una dintre cele mai bântuitoare povești din Țara Galilor. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
114 66 RON
125,00Lei
Se livreaza: Luni 26 Aprilie
Facebook
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x