Descrierea Produsului:

Mercenaries Wings: False Phoenix vă provoacă noi tactici într-o campanie lungă și provocatoare. Regatul Dryden are o istorie incredibilă datorită poveștii unui Phoenix care se confruntă cu dușmani în urmă cu generații; acum, susținut de această moștenire, regele Harold caută continuu conflictul.

Urmați povestea unei trupe de mercenari, care lucrează pentru monede, dar apoi a provocat să ia în considerare dacă acțiunile lor și acele ale regelui Harold, sunt cele mai bune pentru țară. Ceea ce urmează este o poveste de război, trădare, tradiție magică și răscumpărare pentru o națiune!

Un RPG tactic în cele mai bune tradiții ale genului, Mercenaries Wings: The False Phoenix necesită să utilizați cu atenție unități variate și abilitățile lor. Setați liderii să schimbe fluxul de luptă, să vă ridice nivelul unităților, să schimbe clasele, să gestioneze echipamentele și să facă alegerile cheie care vor fi diferența dintre victorie și înfrângere!

O aventură care va dura multe ore pentru a finaliza, Mercenaries Wings: False Phoenix îi va provoca chiar și pe cei mai atenți strategi.

Caracteristici:

● Un nou poveste independentă din seria Mercenaries, această aventură oferă multe ore de divertisment.

● Acțiune RPG tactică elaborată cu atenție.

● Alegeți un lider pentru fiecare luptă, ridicați nivelul, schimbați clasa tastați și alegeți echipamentul potrivit.

● Urmați întorsăturile poveștii care includ război, fiare magice și provocări de conducere!

● Conținând ilustrații de personaje de Kazama Raita!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Livrare gratuita
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
305 55 RON
Facebook
Detalii
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x