LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:

Saints Row The Third The Full Package

Toate DLC incluse - Toate cele trei pachete de misiune de expansiune și mai mult de 30 de piese de DLC * din versiunea originală.


Saints Row®: The Third ™ - Remastered vă oferă controlul Sfinților la înălțimea puterii lor și trăiți viața pentru a arăta pentru aceasta. Acesta este orașul tău. Acestea sunt regulile tale.

La câțiva ani după ce au luat Stilwater pentru ei înșiși, Third Street Saints au evoluat de la banda de stradă la brandul de uz casnic, cu adidași Saints, băuturi energizante Saints și păpuși bobblehead Johnny Gat toate disponibile la un magazin din apropierea dvs. Sfinții sunt regii Stilwater, dar statutul lor de celebritate nu a trecut neobservat. Sindicatul, o fraternitate criminală legendară, cu pioni în joc pe tot globul, și-a îndreptat ochii asupra Sfinților și cere tribut.

Refuzând să îngenuncheați în fața Sindicatului, duceți lupta la Steelport, o metropolă odată mândră, redusă la un oraș în care se luptă păcatul sub controlul Sindicatului. Faceți un parașutism în tancuri, faceți un atac aerian orientat prin satelit pe o bandă de lupte mexicane și luptați împotriva unei forțe militare foarte instruite de către singuraticul dvs. în cele mai ciudate scenarii de joc văzute vreodată.
Pachetul complet, remasterizat - Cu grafică îmbunătățită, iluminare îmbunătățită, medii refăcute și efecte vizuale, Steelport și The Third Street Saints nu au arătat niciodată atât de bine.
Orașul păcatului - Întrerupeți și demontați controlul sindical asupra armelor, criminalității informatice și rachete criminale. Descoperiți secretele Steelport, unde există acțiune la fiecare colț de stradă, în bine sau, mai probabil, în rău.
Arme de distrugere crass - Un lucru este să-ți învingi dușmanii. Altceva este să-i umiliți. Avioanele Hover, mașinile cu tunuri umane și armele de corp înfricoșătoare fac parte din distracție.
Personalizare nebună a personajelor - Creați cele mai ciudate personaje văzute vreodată, de la vedete spălate până la pirați ninja fără mască. În fiecare păcătos există un Sfânt. Cine vei deveni?
 
Co-op Over The Top - Zboară solo sau joacă online cu un homie. Încercați paracadismul în cădere liberă, aterizând în pick-up-ul în flăcări al partenerului dvs. în timp ce faceți o fugă disperată către o bază sindicală puternic înarmată. Steelport este întotdeauna mai distractiv cu un prieten.
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
165 80 RON
230,00Lei
Detalii
  • Platforma: NSW
  • Limba joc: Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: FISHLABS, DEEP SILVER
  • Editor: DEEP SILVER
  • Jucatori: NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare: May 10 2019

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x