LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:

149

Ce este  „Gold”?

Tot conținutul descărcabil lansat pentru versiunea originală japoneză este inclus gratuit.

Lasă tânărul să se târască ... începe!

După ce satul tău este invadat, devine un aventurier eroic și caută răzbunare împotriva ticălosului Sultan Oțet! În acest RPG, târâți prin temnițele generate aleatoriu în căutarea unei comori rare și faceți echipă cu până la alți trei jucători în multiplayer local sau online pentru a elimina tiranii tenace!

149

Povestea...

Te găsești, la un centimetru din viața ta, la porțile Tutti-Frutti. Nu vă amintiți nimic ... dar măcar aveți noi prieteni fabuloși cu care să aventurați!

Ești propriul tău crawler!

Personalizează-ți părul, ochii, gura, corpul, TOT, într-un avatar care ți se potrivește cel mai bine, înainte de a pleca în aventura ta.

149

Jaras Jongler!

Îmbrăcați-vă cu jaras: arme, scuturi, tonice vindecătoare și colonii care îmbunătățesc starea cu efecte aleatorii care pot fi micșorate pentru a fi ușor de transportat. Treceți-le din mers pe baza răutăților cu care vă luptați!

Arată ca o gustare!

Gustările sunt instantanee de creaturi ciudate și personaje ciudate pe care le poți invoca alături de tine în luptă. Colectează și schimbă gustări și jaras cu prietenii tăi din viața reală pentru a construi câteva posibilități impresionante de luptă!

149

Sac pradă pentru a fi vedeta lui Tutti-Frutti!

Cu cât obții mai multe în misiuni, cu atât vei câștiga mai multe cufere! Există tot felul de misiuni și obiecte ultra-rare care pot fi aduse!

Dă o mână de ajutor localnicilor

Trezește-te Sloe White, ajută grupul de fete Spicy Galz, ajută un ... vegetabulldog sau un monstru de crock ness?!? Fii tipul bun de peste tot în căutările laterale împărțite lateral!

149

O meta aventură delicioasă

Fantezie înaltă și tehnologie de vârf se ciocnesc în acest RPG cu al patrulea perete, cu o întorsătură modernă pentru jucătorii de toate generațiile!

149

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
153 86 RON
300,00Lei
Se livreaza: Vineri 12 Martie
Detalii
  • Platforma: NSW
  • Limba joc: Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: LEVEL 5
  • Editor: LEVEL 5
  • Jucatori: UP TO 4
  • Data lansare: Feb 14 2020
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x