Descrierea Produsului:NG este a doua intrare din noua serie Spirit Hunter și povestea însoțitoare a aventurii de groază premiată de anul trecut, Death Mark. Spirit Hunter: NG urmărește povestea unui tânăr blestemat într-o căutare care pune viața în pericol pentru a descoperi cine - sau ce - este responsabil pentru dispariția surorii sale mici. Pentru a o salva, protagonistul nostru trebuie să facă echipă cu personaje umbroase, să înfrunte spiritele legendelor și să ia decizii dificile care pot modifica foarte mult rezultatul jocului.Poți să-ți salvezi sora și să oprești răul de la distrugerea a tot ceea ce ți-e drag? Sau te vei găsi doar o altă victimă a unui spirit furios?

Ororile târâtoare, setări familiare
În timp ce predecesorul său, Spirit Hunter: Death Mark, și-a găsit spiritele în locuri distincte, înfiorătoare, Spirit Hunter: NG țese frica fără probleme în lumea banală. Înfruntați monștrii pe străzile rezidențiale liniștite, în parcurile din cartier și chiar în casa protagonistului. Fii atent - teroarea se ascunde în spatele fiecărui colț.Mai mult decât un roman vizual
Spirit Hunter: NG oferă o experiență de joc captivantă și captivantă, în care jucătorii trebuie să ia decizii în momente cheie pentru a supraviețui. Jucătorilor li se oferă un „Sistem Judecător”, care le permite să răspundă la fiecare eveniment cu un spectru de reacții disparate.

Frumos dar mortal
Jocul prezintă ilustrații superbe ale artistului Fumiya Sumio, care face teroarea de pe fața fiecărui personaj imposibil de ratat și redă spiritele îngrozitoare cu detalii uimitoare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
204 87 RON
258,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Miercuri 22 Septembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Miercuri 22 Septembrie 16,90Lei
Detalii
  • Platforma:NSW
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: EXPERIENCE INC.
  • Editor: AKSYS GAMES
  • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare:Oct 10 2019

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x