Descrierea Produsului:

391

SWORD ART ONLINE Alicizare Lycoris

Pentru prima dată, jucătorii pot experimenta povestea anime a SWORD ART ONLINE în format de joc cu SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris!

391

Călătoria ta este gata să înceapă ...

Pentru prima dată, jucătorii pot experimenta povestea anime a SWORD ART ONLINE în format de joc cu SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris! Joacă-te ca protagonistul Kirito și scufundă-te în „Underworld”, o lume virtuală misterioasă situată în arcul Alicization al anime-ului.

Oferă o acțiune intensă de luptă, imagini JRPG uimitoare și o lume expansivă de explorat; călătoria dvs. prin cel mai recent joc VRMMO SWORD ART ONLINE este gata să înceapă!

391

Floarea Lycoris - Lycoris este o specie de floare găsită în sudul Japoniei care simbolizează pasiunea, amintirile triste, reuniunea și încrederea în sine. Experimentați aceste teme pe măsură ce vă scufundați în povestea jocului.

Fidel lucrării originale - Kirito s-a trezit într-o lume virtuală misterioasă, dar cumva familiară, în care AI se comportă ca oamenii. În această lume, Kirito întâlnește un tânăr pe nume Eugeo. 

391

Ei fac o promisiune unde destinele lor se vor împleti în curând. Pentru a respecta această promisiune și a rămâne împreună, trebuie să se aventureze mai departe.

Faceți cunoștință cu personajele dvs. preferate - Retrăiți povestea Alicization cu personajele preferate, cum ar fi Kirito, Eugeo, Alice, Administrator și multe altele.

391

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
262 66 RON
Facebook
Livrare easyBox Se livreaza: Vineri 30 Iulie 12,90Lei
Livrare la adresa Se livreaza: Vineri 30 Iulie 16,90Lei
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x