Descrierea Produsului:Mobius. O lume idilică care există de dragul de a permite oamenilor să uite de durerea și problemele realității. În această lume creată de un program vocaloid sensibil, μ (Mu), realitatea și fantezia s-au estompat, permițând oamenilor să retrăiască anii de liceu în fericire. Cu toate acestea, în această lume aparent frumoasă și perfectă, ceva nu este în regulă.

Evadează din acest fals paradis alături de colegii tăi studenți și întoarce-te la realitate în Efectul Caligula: Supradozaj!Caracteristici cheie:


O supradoză de noi caracteristici - Efectul Caligula: Supradozajul are vizuale și gameplay îmbunătățite! Explorează noi scenarii, finaluri și „Traseul interzis al muzicianului” în timp ce scapi de lumea virtuală Mobius.


The New Faces of Kishimai High - Joacă ca protagonistă feminină nou adăugată! În plus, întâlnește doi noi membri ai Go-Home Club, care au fiecare cu propriul lor muzician Ostinato.
Folosește lanțul imaginar! - Lupta bazată pe ture întâlnește acțiuni entuziasmante în acest rafinat sistem de luptă JRPG! Dezvoltă o strategie impecabilă după ce ai folosit lanțul imaginar pentru a prezice ce vor face dușmanii tăi în continuare!


Uniți-vă și scăpați - Uneori, este greu să mergeți singur. Împrieteniți-vă cu alți 500 de studenți în acest paradis imaginar pentru a vă îmbunătăți abilitățile în luptă și, în cele din urmă, a reveni la realitate.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
246 85 RON
Facebook
Detalii
  • Platforma:NSW
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: AQURIA
  • Editor: NIS AMERICA
  • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare:Mar 12 2019

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x