Descrierea Produsului:Asistați la originile Master Sword în The Legend of Zelda: Skyward Sword HD pentru Nintendo Switch. Lansat inițial pe Wii în 2011, această misiune clasică a fost optimizată pentru Nintendo Switch cu controale de mișcare mai fine, precum și controale de butoane nou adăugate.

Înfățișând cea mai veche poveste din cronologia Legendei Zelda, Link trebuie să călătorească între o lume deasupra norilor și marele necunoscut de mai jos, în căutarea prietenului său din copilărie, Zelda!Înarmat cu sabia și scutul său de încredere, Link se va confrunta cu dușmani puternici, va rezolva puzzle-uri complicate și se va înălța prin cerul unei uriașe păsări numite Loftwing în această aventură epică.

Când te joci cu două controlere Joy-Con, acestea devin sabia și scutul tău. Rotiți Joy-Con-ul potrivit pentru ca Link să-și balanseze sabia în joc și folosiți Joy-Con-ul din stânga pentru a ridica scutul pentru a bloca atacurile inamice.Mișcări fizice ca acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru a utiliza diferite instrumente și obiecte, cum ar fi manevrarea unui arc și a săgeții sau aruncarea de bombe.

Pentru prima dată, puteți juca această aventură folosind butoanele de comandă, permițând jocului să fie jucat în modul handheld sau pe Nintendo Switch Lite. Când utilizați această schemă de control, puteți controla sabia lui Link prin simpla înclinare a butonului de comandă potrivit într-o direcție aleasă.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
236 90 RON
300,00Lei
Facebook
Livrare easyBox Se livreaza: Luni 02 August 12,90Lei
Livrare la adresa Se livreaza: Luni 02 August 16,90Lei
Detalii
  • Platforma:NSW
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 10+
  • Dezvoltator: NINTENDO
  • Editor: NINTENDO
  • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare:Jul 16 2021
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x