Descrierea Produsului:

473

Ridică-te și desfășoară-te pentru luptă în armura variabilă, un proces de război avansat tehnologic. Pe măsură ce climatul politic dintre fracțiuni este dezechilibrat și sistemul solar este cuprins de conflicte, conduceți forța de atac a mecha-ului mortal către victorie în lupta tactică pe rând.

473

COMANDĂ

Alegeți dintre patru comandanți, fiecare reprezentând o fracțiune diferită și aducând cu ei puterea, trăsăturile și stilul lor de joc unic. Gândiți-vă tactic în timp ce vă mișcați unitățile, ciocniți cu meca rivală și urmăriți rezultatul în secvențe de luptă dramatice inspirate de animația japoneză din anii '90.

DEPLOY

Apelați întăriri de pe orbită, alegând dintr-o serie de unități produse în masă cu roluri diferite de luptă. Adună o forță care să conducă în luptă și să lovească frica inamicului cu impunătoare armuri variabile de a doua generație, pilotate exclusiv de comandantul tău.

473

AVANS

Împingeți înainte și asigurați-vă supremația pe un câmp de luptă cu plăci hexagonale. Folosiți o varietate de tipuri de teren pentru a acoperi sau submina inamicul și capturați structuri pentru a obține resurse suplimentare sau site-uri de desfășurare.

LUPTA

Efecte asupra stării de infecție, capcane pentru plante, sprijinirea aliaților. Fiecare tip de armură variabilă este înarmat cu propriile sale echipamente specializate și abilități unice, permițându-vă să atrageți inamicul cu o varietate de opțiuni tactice.

473

CAMPANIE

WARBORN are loc în sistemul Auros, într-un timp de război și incertitudine politică. În timp ce disputele inter-facțiune izbucnesc, vedeți războiul desfășurându-se din ochii a patru comandanți diferiți într-o campanie bazată pe poveste, cu peste 40 de misiuni.

SKIRMISH & MULTIPLAYER

Configurați-vă proprii parametri de meci și dezvoltați noi tactici concurând împotriva AI în modul Skirmish sau luați bătălia online pentru a-i înșela pe comandanții rivali din întreaga lume în meciuri tensionate de la unu la unu.

473

MAP EDITOR

Te simți creativ? Creați propriile hărți personalizate utilizând Editorul de hărți încorporat. Luați hărțile personalizate în modul Skirmish pentru a încerca computerul sau jucați-le online cu prietenii.

473

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
91 09 RON
125,00Lei
Se livreaza: Joi 22 Aprilie
Facebook
Detalii
  • Platforma:NSW
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 10+
  • Dezvoltator: RAREDROP GAMES LTD
  • Editor: PQUBE
  • Jucatori:2
  • Data lansare:Jun 12 2020

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x