Descrierea Produsului:
Zengeon este un RPG de acțiune cu infuzie anime și Roguelite, cu o selecție de personaje unice și stiluri de joc variate.

Luați-vă singur pe stradă sau faceți echipă cu până la trei prieteni și apărați lumea de întunericul demonic prin sacrificarea drumului prin hoarde infernale și șefi colosali.Caracteristici:

  • Șase personaje unice dintre care să alegeți - Fiecare cu propriile sale abilități, abilități și stiluri de joc foarte diferite.
  • Nu există două moduri de redare la fel - Bucurați-vă de o redare interminabilă cu un aspect al hărții în continuă schimbare și plasarea inamicului. Adaptează-ți strategia la situație, combină sute de abilități și luptă-ți drumul către punctele de urzeală.
  • Construiește dinamic personajele tale din mers - Luați decizii dificile pe măsură ce stabiliți între unic a generat creșteri și creează o construcție perfectă pentru stilul tău de joc, totul în joc.
  • Joacă-te cu până la trei prieteni - Faceți echipă cu prietenii dvs. și eliminați hoarde infernale împreună. Cu cât mai mulți jucători se alătură jocului tău, cu atât Zengeon devine mai greu cu dificultăți de scalare automată.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Data lansare: 25 Sep 2021
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
157 92 RON
158,00Lei
Se livreaza: Vineri 24 Septembrie
Facebook
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x