Descrierea Produsului:

Jocul include carcasa originala sigilata, in interior fiind prezentat doar codul de activare.

Astfel, este necesar accesul la internet pentru a descarca si instala jocul si pack-ul activand licenta din interiorul carcasei.

Arcade Spirits, un roman vizual romantic, urmează o cronologie alternativă stabilită în anul 20XX în care accidentul jocului video din 1983 nu a avut loc niciodată.

După o istorie turbulentă de muncă, vi se oferă locuri de muncă la Funplex, o arcadă populară, care găzduiește o serie de personalități și clienți unici. 

Unde te va duce acest nou loc de muncă? Pe cine vei întâlni pe parcurs? Veți găsi romantismul pe care îl căutați?

Proiectează-ți propriul personaj de la capăt - pronume, coafură, nuanța pielii, culoarea părului, culoarea ochilor și multe altele sunt complet personalizabile și se reflectă pe tot parcursul jocului atât în ​​joc cât și în lucrări de artă!

Cu alegeri bazate pe jocuri de rol, veți putea să vă dezvoltați personalitatea și relațiile în orice mod doriți; Prietenie, platonică sau ceva mai intim! Muncește din greu și construiește relația dorită cu un total de șapte personaje romantice!

Sistemul de identificare a identității sau IRIS vă poate urmări stările relației cu toate personajele din Spiritele Arcade, precum și trăsăturile dvs. de personalitate, de la Quirky, Steady și Kindly, la Gutsy și Practic.

Tot ceea ce alegi în Arcade Spirits, de la relațiile tale la personalitatea ta, momentele tale de gestionare a crizelor și o multitudine de alte decizii vor avea un efect asupra viitorului arcadei tale!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
53 34 RON
100,00Lei
Se livreaza: Luni 24 Mai
Facebook
Detalii
  • Platforma:NSW
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: FICTION FACTORY GAMES
  • Editor: PQUBE
  • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare:May 01 2020

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x