Descrierea Produsului:Revenitorul original-shooter, care împachetează bazilioane de arme și o nouă aventură alimentată de haos!

Treceți prin noi lumi și dușmani ca unul dintre cei patru vânători de seifuri - cei mai buni căutători de comori din Borderlands, fiecare cu arbori de abilități profunde, abilități și personalizare.

Joacă solo sau alătură-te prietenilor pentru a-ți lua dușmani nebuni, înscrie o grămadă de pradă și salvează-ți casa de cei mai nemiloși lideri de cult din galaxie.Oprește fanaticii Gemeni Calypso de a uni clanurile banditilor și de a revendica puterea supremă a galaxiei. Doar tu, un vânător de căutări care caută un fior, ai arsenalul și aliații pentru a-i dobori.

Deveniți unul dintre cei patru vânători de seif extraordinari, fiecare cu abilități unice, stiluri de joc, arbori de abilități profunde și o mulțime de opțiuni de personalizare. Toți vânătorii de seifuri sunt capabili de haosuri minunate, dar împreună sunt de neoprit.Cu bazilioane de arme și gadgeturi, fiecare luptă este o oportunitate de a te înscrie cu echipament nou. Arme de foc cu scuturi cu glonț autopropulsate, arme ce alungesc picioarele și alungă dușmanii în timp ce aruncă insulte verbale.

Descoperiți lumi noi dincolo de Pandora, fiecare cu medii unice de explorat și dușmani de distrus. Rupeți prin deșerturile ostile, luptați-vă pe drum prin peisaje urbane sfâșiate de război, navigați spre baia mortală și multe altele!

Joacă-te oricând în orice moment cu cooperarea online, indiferent de nivelul sau progresul misiunii tale.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
PROMO
Product cover image
39 90 RON
100,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 25 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 25 Ianuarie 16,90Lei
  • Platforma:XBOX ONE
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: GEARBOX SOFTWARE
  • Editor: 2K GAMES
  • Jucatori:UP TO 4
  • Data lansare:Sep 13 2019
Actiune-Aventura , Diverse

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x