Descrierea Produsului:


La saptesprezece ani dupa apocalipsa nucleara, Hope County, Montana, sa schimbat intr-un mod neasteptat.

Iarna nucleara a dat nastere unui "superbloom", care a generat un peisaj luxuriant si plin de culoare, pe care supravietuitorii au inceput sa-l repopuleze cu cladiri improvizate.

Este o frontiera fara legi, in care oamenii se lupta sa traiasca si vei putea sa il experimentezi cu un prieten in modul co-op oline sau pe cont propriu.Dupa ce au reusit sa supravietuiasca apocalipsei, supravietuitorii din Hope County se confrunta acum cu o noua amenintare: un grup de de raufacatori pregatiti sa distruga tot ce le sta in cale.

Cand supravietuitorii au facut apel la ajutor pentru a combate aceasta amenintare mortala, esti rapid impins in mijlocul unei noi lupte pentru viitorul Hope County.

Baza ta iti va permite sa creezi arme si vehicule puternic, ceea ce iti va oferi posibilitatea sa abordeze unele situatii intr-un mod exploziv.Caracteristici:

- Specialiștii se alătură Supraviețuitorilor pentru a te ajuta să confecționezi arme și vehicule, să îți antrenezi armele de închiriat și chiar să pleci în expediții din cele opt facilități Homebase: bancul de lucru, tabăra de antrenament, laboratorul de explozibili, infirmeria, garajul, grădina de vindecare, cartografia și expedițiile.
- Dezvoltă-ți comunitatea și modernizează-ți Homebase pentru a-ți îmbunătăți facilitățile și a debloca arme și echipamente mai puternice.
- Angajează-i pe Highwaymen în războaie de teren, curățându-le avanposturile și apoi scotocind prin ele pentru etanol și alte materiale. Când Highwaymen se întorc cu întăriri mai puternice, puteți accepta o provocare mai mare pentru a obține și mai multe din aceste resurse valoroase. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
41 00 RON
130,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 25 Ianuarie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 25 Ianuarie 16,90Lei
  • Platforma:XBOX ONE
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: UBISOFT MONTREAL
  • Editor: UBISOFT
  • Jucatori:2
  • Data lansare:Feb 15 2019
Actiune-Aventura , Diverse

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x